Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Loosdrechter bestolen van mobiele telefoon

Hilversum, 27-02-2011 o In de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 februari 2011 werd een 17-jarige Loosdrechter bestolen van zijn mobiele telefoon.

Een 17-jarige jongen uit Loosdrecht stond rond 02.30 uur op de Leeuwenstraat toen een jongen hem vroeg of hij even mocht bellen met de mobiele telefoon van de Loosdechter. De Loosdrechter gaf aan dat er niet gebeld kon worden met zijn telefoon waarop de jongen vroeg of hij dan even mocht smsen. De Loosdrechter vond dit goed en gaf zijn mobiele telefoon. Hierop liep de jongen met nog een andere jongen weg in de richting van het station. De Loosdrechter liep er achter aan en vroeg zijn telefoon terug. De Loosdrechter kreeg zijn telefoon niet terug en ter hoogte van de Kampstraat kwamen er nog twee jongens bij die de Loosdrechter een klap in zijn gezicht gaven. De Loosdrechter viel hierdoor op de grond. Daarna renden de vier jongens weg richting het station.

Signalementen:

Een van de jongens had een lichtgetinte huidskleur, was rond de 19/20 jaar oud en ongeveer 1.80/1.85 meter lang. Hij had een normaal postuur en naar achteren gekamd zwart haar. Hij droeg een zwarte jas tot aan de heupen met capuchon en bontkraag en een blauwe spijkerbroek. De andere jongen had ook een lichtgetinte huidskleur, was rond de 17 jaar oud en had kort opgeschoren zwart haar. Hij droeg een zwarte gewatteerde jas. Van de twee jongens die er later bij kwamen is geen signalement bekend.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen van de diefstal of personen die meer kunnen vertellen. Zij worden verzocht contact op te nemen via het nummer 0900 8844. Anoniem melding doen kan bij Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.