Politie Zeeland


---

0270-2011 Diefstal uit woning, Baarland
Zaterdagavond tussen 20.15 uur en 21.30 uur is er ingebroken in een woning aan de Florishoek in Baarland.
Uit de woning zijn sieraden met onbekende waarde weggenomen. Er is een deur opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.

0271-2011 Diefstal uit woning, 's-Gravenpolder
Zaterdagavond tussen 20.00 uur en 23.45 uur is er ingebroken in een woning aan de Burgemeester Prumersstraat in 's-Gravenpolder.
Uit de woning zijn sieraden met een totale waarde van duizenden euro's weggenomen. Er is een raam opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.

0272-2011 Zware mishandeling, Sint Annaland
In de nacht van zaterdag op zondag tussen 01.15 uur en 01.40 uur zijn een 50-jarige man en een 46-jarige vrouw, beiden uit de gemeente Tholen, op een camping aan de Nieuwlandseweg in Sint Annaland mishandeld.
De man en vrouw, die in een horecagelegenheid op de camping werkzaam waren, kregen onenigheid met een klant over diens bestellingen en de betaling daarvan. Kort hierna zijn de man en vrouw door de klant geslagen. Vermoedelijk is hierbij ook een hard voorwerp gebruikt. Na de mishandeling ging de klant er vandoor.

De man en vrouw zijn, beiden met verwondingen aan het hoofd, per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. Daar is geconstateerd dat beiden aan de mishandeling hoofdwonden en een hersenschuddig hebben opgelopen.
Politieagenten zagen, nadat ze vanaf de camping terug reden naar het politiebureau, aan de Oude Zeedijk een man die voldeed aan het door de slachtoffers opgegeven signalement. Hij is aangehouden op verdenking van zware mishandeling. Het gaat om een 27-jarige man uit Groot-Brittanië. Hij is in verzekering gesteld.

0273-2011 Diefstal laptop, Goes
In de nacht van zaterdag op zondag tussen 03.20 uur en 03.25 uur is, uit een horecagelegenheid aan de Wijngaardstraat in Goes, een laptop weggenomen.
In verband hiermee is kort na de diefstal een 17-jarige jongen uit de gemeente Borsele aangehouden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

0274-2011 Diefstal uit woning, Axel
Tussen zaterdagmiddag 15.30 uur en zaterdagavond 22.30 uur is er ingebroken in een woning aan de Van Middelhovenstraat in Axel.
Uit de woning zijn een onbekend geldbedrag, sieraden met een waarde van enkele honderden euro's en de autosleutel weggenomen.
Ook de personenauto, die bij de woning geparkeerd stond werd weggenomen. De toegang tot de woning is geforceerd; het totale schadebedrag is onbekend.
De weggenomen personenauto is zondagochtend teruggevonden in Axel.