3 M wint European Office Product Award

28/02/2011 12:00

3M Nederland B.V.

Scotch Magic Plakband 900 beste milieuvriendelijke kantoorproduct

Erkenning voor 3M MVO-beleid

Paperworld Fair, Frankfurter Messe

And the winner is... Scotch Magic Plakband 900 Green Line! Al dertig jaar maakt 3M kantoorwerk leuker, gemakkelijker en milieuvriendelijker. Overal op kantoor gebruiken medewerkers de 3M Kantoorproducten dan ook graag. Nu is er ook de officiele erkenning door de branche zelf. Tijdens de uitreiking van de European Office Product Awards 2011 staat 3M vol in de schijnwerpers. In de categorie Milieuvriendelijke Producten is 3M Scotch Magic Plakband 900 Green Line Best Product of the Year. 3M heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel. Met recht is het bedrijf trots op deze award.

Beste Milieuvriendelijke Kantoorproduct

Het aantal aangemelde producten voor de awards bijna het dubbele van 2010 is een record. De jury strenger dan ooit. Is het product een echte innovatie? Hoe praktisch is het? En, hoe succesvol in de verkoop? Scotch Magic 900 Green Line weet de jury te overtuigen. Dat is niet zomaar. Het plakband zelf is gemaakt van een natuurlijke vezelbron. De kern en de minimale verpakking van 100 procent gerecycled karton. De lijm is watergedragen en zonder oplosmiddel. En de met de hand te scheuren tape rolt ook nog eens gemakkelijk af. Kortom: de rode loper gaat uit voor het groene plakband.

3M scoort ook in andere categorieen. Bij Beste Marketinginitiatief bereikt de Keep it simple campagne voor 30 jaar Post-it de shortlist. En ook bij Beste Leverancier zit 3M bij de laatste vijf. Conclusie

3M is een gewaardeerde speler in de kantoorartikelenmarkt.

Breed Groen assortiment

De maatschappij vraagt om verantwoord ondernemen. 3M draagt met haar MVO-beleid een steentje bij. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten neemt het milieu een belangrijke plaats in. Recycled Post-it Notes zijn al niet meer weg te denken uit de kantoren. En met Scotch Magic Plakband 900 biedt 3M nu een prijswinnend milieuvriendelijk product. Daar blijft het niet bij. Het assortiment groene kantoorproducten is nog veel groter. Kijk op het web voor het gehele assortiment.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.3M.nl/kantoor