RTL Group

'Life 4 You' pakt groots uit

Zondag 27 februari belooft het een verrassende en als vanouds hilarische aflevering van Life 4 You te worden. Het gouden presentatieduo Carlo en Irene ontvangt spraakmakende gasten en behandelt met hen uiteenlopende onderwerpen op het gebied van showbizz, uitgaan, reizen, mode & beauty, wonen & gezin en eten & drinken. Uiteraard zorgt Rudolph van Veen voor een overheerlijke maaltijd.

Maar anders dan anders staat het publiek van Life 4 You deze week een spectaculaire verrassing van on-Nederlands grote klasse te wachten. Het heeft alles te maken met een trip van Rudolph naar Engeland, waar hij de Engelsen over de oorsprong van de thee heeft verteld.

Verder laten Nick & Simon voor het eerst hun nieuwste single horen en geeft filmkenner Jac Goderie alle ins & outs over de Oscaruitreiking die s avond plaatsvindt. We hebben een live verbinding met Bridget Maasland die vanaf de rode loper in Los Angeles rechtstreeks verslag gaat doen van het belangrijkste filmspektakel van het jaar. Oud-judoka en dj Dennis van der Geest komt langs en met de eerste voorzichtige zonnestraaltjes van dit jaar gaat heel vrouwelijk Nederland weer massaal aan de lijn, dus dieetgoeroe Dr. Frank komt langs met allerlei handige tips.

Uitzending: zondag 27 februari, tussen 17.25 en 19.20 uur bij RTL 4.
---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Muriël van Tuijl tel. 035 6718771, muriel.van.tuijl@rtl.nl. Fotomateriaal is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl.