Politie Rotterdam Rijnmond

Politie zoekt getuigen van aanranding

Feijenoord-Ridderster Korps / overig Zuid

Datum publicatie: 01-03-2011 14:32

HEINENOORD - De politie van Zuid-Holland-Zuid is een onderzoek gestart naar een aanranding die op donderdagmiddag 24 februari omstreeks 16.45 uur op het Buitenpolderpad plaatsvond.

Een 17-jarig meisje uit Puttershoek fietste in de richting van de Hoeksche Waard de Heinenoordtunnel uit toen zij een sigaretrokende man naast een opvallend gele scooter zag staan. Enkele minuten later kwam de scooterrijder naast haar rijden en betaste de jonge vrouw. Hierna reed de man via het Weegje weg. Een half uur na het incident belde het meisje bij thuiskomst de politie die direct een onderzoek instelde. Hieruit is gebleken dat de man met zijn gele scooter al eerder rokend is gezien op het kruispunt Gorsenweg/Mollekade. De politie beschikt over het volgende signalement: blanke Nederlands sprekende man, ongeveer 40 jaar en 1.80 m. lang, smal gezicht. Vermoedelijk droeg de man een bruine suède jas en een donkerblauwe broek. Hij was in het bezit van een opvallend gele scooter.

De politie vraagt mensen die de man herkennen of andere informatie hebben zich te melden bij de politie Zuid-Holland-Zuid, bureau Oud-Beijerland. Dat kan ook telefonisch op het nummer 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.