Politie Gelderland-Midden

Politie zoekt getuigen van diefstal bierkratten
Publicatiedatum: 1-3-2011 16:37:34

WESTERVOORT - De politie is op zoek naar getuigen van de diefstal van twee kratten bier uit de tuin van een woning aan 't Gilde in Westervoort.

De bewoonster zag maandagmiddag 28 februari omstreeks 14.00 uur een jongen in haar tuin lopen die daar twee rode kratten Amstel bier wegnam. De vrouw rende vervolgens naar buiten en zag de jongen in het gangpad achter de woning met de kratten weglopen. Zij slaagde erin hem vast te pakken, maar hij zou haar met het krat hebben geslagen waardoor hij kon ontsnappen. Vervolgens zou hij met de twee kratten achterop een bromfiets zijn gestapt, die verderop in het pad stond geparkeerd. De bromfiets werd bestuurd door een twee jongen. Het tweetal reed vervolgens weg richting Lentsenburg.

Getuigenoproep
Volgens het slachtoffer ging het om een man van 1.70/1/75cm groot, normaal postuur, donkerblond haar. Hij droeg vermoedelijk een zwarte wollen trui met capuchon en een lichtkleurige broek. Van de bestuurder van de scooter is alleen bekend dat hij een jas/trui met capuchon droeg.
Mensen die het tweetal met de rode kratten hebben gezien of die iets weten over dit incident, kunnen contact opnemen met de politie op 0900-8844. Anoniem melden kan ook en wel via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). (023975-tb)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053


---