Gemeente Laren


Informatieavond reconstructie N525

De provincie Noord-Holland organiseert op donderdag 3 maart 2011 een informatiebijeenkomst over de reconstructie van de op- en afritten van de A1 bij de afslag Laren/Hilversum Noord en van de provinciale weg N525 vanaf de A1 tot en met de kruising Vredelaan.

Waar & wanneer
De bijeenkomst wordt gehouden in de aula van scholengemeenschap Laar & Berg, Langsakker 4 in Laren. Ontvangst vanaf 19.15 uur, om 19.30 uur begint de presentatie. Einde bijeenkomst om 21.30 uur.

Projectleider Daniel Voortman presenteert namens de provincie Noord-Holland het aangepaste ontwerp en de onderzoeksresultaten. Verder zijn deskundigen van de provincie en de gemeente Laren aanwezig.

Informatie
Heeft u vooraf vragen, dan kunt u die richten aan de heer Voortman: voortmand@noord-holland.nl.
De reconstructie is onderdeel van het Integraal BereikbaarheidsPlan Hilversum e.o. Dankzij de aanpassingen zal de doorstroming op de A1 en de N525 verbeteren en daarmee worden zowel Laren als Hilversum beter bereikbaar.

Integraal BereikbaarheidsPlan Hilversum e.o.
Het Integraal BereikbaarheidsPlan Hilversum e.o. (IBP) omvat ruim veertig verkeersmaatregelen die moeten voorkomen dat het Hilversumse wegennet in de komende tien jaar dichtslibt doordat er dan nog eens gemiddeld 30-40 procent aan autoverkeer bijkomt. Het maatregelenpakket richt zich op de bereikbaarheid per fiets, openbaar vervoer en auto. Daarmee wordt niet alleen de bereikbaarheid in de stad verbeterd, maar ook de milieukwaliteit.

|