RTL Group

Gezin bivakkeert in tenten in nieuwe 'Help, Mijn Man Is Klusser'

Vanaf donderdag 3 maart is John Williams terug met het populaire RTL 4-programma Help, Mijn Man Is Klusser en het belooft heftiger te worden dan ooit.

De eerste aflevering van dit vijfde seizoen is daar een goed voorbeeld van. Hoofdpersonen Anita en Paul wilden in een klein Drents dorp hun droom naleven en vertrokken, samen met hun vier kinderen, van het westen naar het oosten van het land. Ze kochten een schattig vrijstaand huis dat Paul wel even eigenhandig zou verbouwen.

Maar vele maanden later is de chaos compleet: beneden is er zoveel gesloopt dat de begane grond onbewoonbaar is geworden. Daarom woont en slaapt het hele gezin op de zolderverdieping, op slechts 45 m2. Maar daar is het zo mogelijk nog dramatischer: er zijn geen kamers, iedereen slaapt in provisorische tenten. Bovendien is er geen dakisolatie en ook is er geen verwarming. Op het moment dat Anita de hulp van John inschakelt, is de temperatuur letterlijk en figuurlijk flink gedaald in huis. Ze is radeloos en zoekt zo snel mogelijk naar een oplossing voor haar en haar vier kinderen. Maar het huis is door al het geklus in zo'n slechte toestand geraakt dat het niet eens de vraag meer is of John wil helpen, maar eerder of hij wel kán helpen.

Voor een preview van de eerste aflevering, klik hier.

Uitzending: vanaf donderdag 3 maart, tussen 20.30 en 21.30 uur bij RTL 4.

Website: rtl.nl/helpmijnmanisklusser.

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Muriël van Tuijl tel. 035 6718771, muriel.van.tuijl@rtl.nl. Fotomateriaal is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl.