Gemeente Bunnik


Oprichting stichting Krachtig Krommerijn

Woensdag 2 maart is de stichting Krachtig Krommerijn opgericht

Oprichting stichting Krachtig Krommerijn

Woensdag 2 maart 2011 is in het gemeentehuis de nieuwe stichting Krachtig Krommerijn opgericht.

Doel van de stichting

Het doel van de stichting Krachtig Krommerijn is het verbinden van inwoners, stichtingen, verenigingen, gemeente en bedrijven die hun krachten willen inzetten om de samenleving van Bunnik, Odijk en Werkhoven te versterken. De stichting Krachtig Krommerijn is voortgekomen uit het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) Bunnik. Tijdens de bijeenkomst is afscheid genomen van Dick Kaas als voorzitter stuurgroep VIP Bunnik en is de voorzittershamer overgedragen aan Karin Schoonheim, voorzitter van de nieuwe stichting Krachtig Krommerijn.

Officiële oprichting en onthulling logo

Daarna volgde de officiële oprichting van de stichting Krachtig Krommerijn door het ondertekenen van de oprichtingsakte, belangeloos opgemaakt door kandidaat-notaris Madeline Wester. De kersverse voorzitter onthulde vervolgens samen met Peter Lagerweij van Libertas en burgemeester Hans Martijn Ostendorp het nieuwe logo van Krachtig Krommerijn dat - ook weer belangeloos - is gemaakt door drukkerij Libertas uit Bunnik.

NL Doet op 18 en 19 maart

Wethouder Jorrit Eijbersen vroeg vervolgens speciale aandacht voor NL Doet op 18 en 19 maart door een poster op te hangen in de mededelingenkast van de gemeente. NL Doet is één van de projecten van Krachtig Krommerijn. Meer informatie op www.krachtigkrommerijn.nl en www.nldoet.nl/bunnik .

/3-3-yyyy/ pgarr