Gemeente Zoetermeer

Gezocht: Kinderen met een hart voor dieren!

stadsboerderij De Balijhoeve
Stadsboerderij De Balijhoeve doet dit jaar mee aan de strijd voor de Kinderboerderijen Actief Award. Dit kunnen zij niet alleen! Om de Award te winnen is De Balijhoeve op zoek naar kinderen in de leeftijd van 7 tot 14 jaar, die een hart hebben voor dieren. Deze kinderen vormen een kinderboerderij team dat vanaf 16 maart tot 16 september gezamenlijk opdrachten uitvoert op de boerderij.
Het doel van de Kinderboerderijen Actief Award is kinderen in teams spelenderwijs te leren over de stadsboerderij. Dit doen zij door wekelijks op woensdagmiddag verschillende opdrachten uit te voeren zoals een voorleesverhaal maken over één van de dieren op de stadsboerderij of een speurtocht uitzetten voor de bezoekers. Met deze opdrachten verdienen zij punten die worden bijgehouden op de website: www.kinderboerderijenactief.nl. Hier is ook te volgen hoe de andere kinderboerderijteams het doen.

Op 24 september wordt tijdens een spannende eindstrijd bekend wie Kinderboerderijen Actief Award wint! Zin om het team van De Balijhoeve te versterken? Ga even langs bij De Balijhoeve, Kurkhout 100, 2719 JZ te Zoetermeer, telefoonnummer 079-362 0832 of e-mail Balijhoeve@telfort.nl.

Kijk voor meer informatie op www.kinderboerderijenactief.nl.