Vialis
BR>

Klimaatvriendelijke behuizing voor VRI-kast Vialis

In het kader van `corporate responsibility', waarbij VolkerWessels haar bedrijven de opdracht meegeeft om een gezond bedrijf te zijn dat waarde toevoegt op economisch, sociaal, ecologisch en maatschappelijk gebied, kijkt Vialis niet alleen naar haar eigen, rechtstreekse reductie van o.a. haar CO2-footprint, maar wordt er ook gekeken naar hoe zij de wensen van haar klant op een duurzame manier kan bedienen. Duurzaamheid is de motor van het innovatief denken van Vialis als dochter binnen het VolkerWessels-concern.

In dit kader heeft Vialis onlangs de verkeersregelautomaat met een nieuwe behuizing op de markt gebracht. De moderne ViTrac-verkeersregelautomaat wordt tegenwoordig geleverd in een roestvaststalen behuizing. Deze behuizing wordt duurzaam geproduceerd en is minder belastend voor het milieu. Daarnaast is roestvaststaal makkelijker te recyclen dan de oorspronkelijke kast van aluminium en wordt de kast gepoedercoat, hetgeen weer milieuvriendelijker is dan het oorspronkelijke natlakken.

Met deze nieuwe ViTrac-verkeersregelautomaat zet Vialis een nieuwe duurzame standaard neer voor verkeersregelinstallaties op de Nederlandse markt.