Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Glenda Peters wordt geridderd

4 maart rond 22.20 uur

In het weekend van 3 maart barst het carnaval weer los in het land. In Rotterdam Lombardijen viert cv De Noelemakkers haar feest voor de 35e keer in het LCC aan de Menanderstraat 89.

Vrijdag avond is een kleintje carnaval en op zaterdag 5 maart barst het feest echt los. Zaterdagmiddag begint om 14.00 uur een kindercarnaval middag die duurt tot ongeveer 16.00 uur. Voor het leukst verklede kind is er een prijsje beschikbaar. Prins Lombard V zwaait de scepter en maakt er samen met zijn raad van elf, DJ Paul en hofkapel De Flaterbende een echt feest van. De toegang is gratis.

s Avonds is er groot carnaval, vanaf 20.11 uur kan er gefeest worden. Als speciale gast zal Glenda Peters, bekend als eerste winnares van de Hennie Huisman Soundmixshow, zij liet Gerard Joling achter zich, aanwezig zijn om zich te laten ridderen door Prins Lombard V in de orde van de grote Noel. Deze gebeurtenis zal zo rond 22.20 uur plaatsvinden.

Na de riddering zal Glenda Peters een spetterend optreden verzorgen. Glenda Peters staat die avond aan de vooravond van haar nieuwe theatertournee, die ze samen met Dave van der Wal gaat houden in den landen. Ook daarbij kunt u aanwezig zijn. Voor meer informatie hieromtrent kunt u de site van Glenda Peters bezoeken, te bereiken via de link die geplaatst is op www.cvdenoelemakkers.nl

Alle avonden van cv De Noelemakkers zijn gratis toegankelijk. Portefeuillehouder Ernst-Jan Walraven Borst overhandigd de wijksleutel van Lombardijen aan Prins Lombard V.