Dienstenbond CNV

Nieuws


2 maart 2011

ICK cao - Leden stemmen voor

De leden hebben voor het eindbod gestemd van de werkgevers. Hiermee is de nieuwe cao een feit. In de bijlage vindt u het resultaat. Ondanks dat een ruime meerderheid voor heeft gestemd hebben veel van u de moeite genomen om uw bezwaren kenbaar te maken.

Een ruime meerderheid heeft voor de nieuwe cao gestemd. Daarmee is de nieuwe cao een feit. In de bijlage vindt u het resultaat. De afspraken in de bijlage dienen door de redactiecommissie in de bestaande cao teksten te worden verwerkt.

De redactiecommissie zal uit vertegenwoordigers van zowel werknemers- als werkgeverszijde bestaan.

Bezwaren
Ondanks de ruime meerderheid hebben veel leden de moeite genomen om commentaar te geven betreffende het resultaat. Zoals verwacht was het grootste kritiekpunt de matige loonsverhoging van 1,25%. Deze loonsverhoging zal naar alle waarschijnlijkheid de verwachte inflatie over 2011 compenseren.

Dank voor uw input op de reactieformulieren. Tenslotte is dit uw cao en is uw mening van essentieel belang.

Cao traject
In 2011 was er sprake van een lastig cao traject. In december kwam het onderhandelingsproces tot stilstand. Uiteindelijk, na verder overleg, is een iets verbeterd eindbod tot stand gekomen.

@cnvICT Twitter
Volg onze twitter pagina cnvICT voor het laatste onderhandelingsnieuws. Dit is een manier om u zo snel mogelijk op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen en via twitter kunt u ook reageren.

Reacties/Vragen?
Uiteraard kunt u ook met uw eventuele vragen bij mij terecht via de mail op het adres a.towhidi@remove-this.cnvdibo.nl of telefonisch via
035-6460580.