Strategische samenwerking KlimAvontuur Nederland bv


Appelscha, 20110303 -- Per 1 januari 2011 is de Outdoor markt een nieuw bedrijf rijker. KlimAvontuur Nederland is een strategische partner voor klanten die geïnteresseerd zijn in Klimparken of Klimbossen. De strategische samenwerking tussen Appelscha-Outdoor en KaNYaKa hing al een tijdje in de lucht onlangs echter is de daad bij het woord gevoegd.

Alle facetten
Door de samenwerking is er een bedrijf ontstaan dat alle facetten van het bouwen tot en met het exploiteren van een Klimpark of Klimbos onder één dak heeft. Momenteel zijn er in Nederland wel een aantal bouwers en exploitanten, maar niet een partij die beide expertises beheerst. Het bouwen van een dergelijke attractie is zeer specifiek werk waarbij veel komt kijken, net als bij het exploiteren van een Klimbos/park.

Formule
De adventure markt is in opkomst en wordt steeds professioneler. Het fenomeen Klimparken en Klimbossen groeit in Nederland. KlimAvontuur Nederland wil met een goede herkenbare formule klimparken en klimbossen bouwen en exploiteren. Door het neerzetten van een kwalitatieve formule verwachten wij een goed deel van de markt te kunnen bedienen.
Momenteel beschikt ons bedrijf over 3 locaties. In 2008 is KlimAvontuur Appelscha gerealiseerd en dit jaar worden Veenhuizen (12 april) en Middelburg (eind april) geopend. Voor maart 2012 staat Someren op de agenda, en er worden nog gesprekken gevoerd voor een aantal andere locaties.

Visie KlimAvontuur
KlimAvontuur Nederland wil avontuur tot stand brengen en iedereen aanmoedigen om het leven avontuurlijk te leven. Het is zo veel leuker op die manier!

Missie
Wij willen graag iedereen van een avontuurlijke ervaring laten genieten. Wij willen in ieder geval hét bedrijf zijn waar de beste en mooiste avonturen beleefd worden.

Waarden
Wij doen ons best om avontuur in leven te houden. Wij geloven dat nul risico, nul ontwikkeling evenaart. Dat is de reden waarom wij altijd proberen om mensen uit te dagen, hen te verrassen en scherp te houden. Wij zijn hartstochtelijk in het motiveren van mensen en hun zelfvertrouwen.  - om `ik kan het niet’ in te ruilen voor ‘ik kan het!’.
Het is belangrijk voor ons om sociaal en ecologisch verantwoordelijk te ondernemen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan de Roos 0516 – 43 11 37
info@klimavontuur.nl www.klimavontuur.nl





Ingezonden persbericht