Zilverline breidt uit met Certified Scrum Coach Marco Mulder


Amsterdam, 20110303 -- Zilverline, specialist op het gebied van agile, software-ontwikkeling en lean-architectuur, breidt uit met de aanstelling van Marco Mulder als senior agile consultant en trainer. Marco heeft een ruime ervaring in het helpen van teams en organisaties bij het invoeren en verbeteren van een agile werkwijze. Daarnaast is Marco een zeer ervaren trainer. Hij heeft regelmatig Scrum trainingen gegeven met Jeff Sutherland, die samen met Ken Schwaber Scrum creëerde.

"Agile is heel hard bezig mainstream te worden", volgens Marco. "Bedrijven in een competitieve omgeving hebben de flexibiliteit en korte time-to-market nodig die agile mogelijk maakt. Bovendien zien steeds meer bedrijven in dat ze door agile te werken software kunnen maken die beter aansluit op de wensen van gebruikers. Daarnaast levert een agile werkwijze gewoon veel meer plezier en motivatie op. Mensen met verschillende disciplines werken effectiever samen en zijn meer betrokken bij het eindresultaat van hun werk."

"In Zilverline zijn de verschillende disciplines die nodig zijn voor agile adoptie vertegenwoordigd op topniveau: management consultancy, team coaching, training, software ontwikkeling en architectuur ", licht Marco zijn overstap naar Zilverline toe.

Marco is Certified Scrum Coach, de enige in Nederland. Met oprichter Michael Franken heeft Zilverline tevens de enige Certified Scrum Trainer van Nederland.

Over Zilverline:
Zilverline levert Consultancy op het gebied van agile, software-ontwikkeling en lean-architectuur. Het bedrijf heeft de missie om de effectiviteit van IT-investeringen te vergroten en klanten daarmee een strategisch instrument te bieden.

Zilverline is in staat om het gehele proces van software ontwikkeling te optimaliseren en de productiviteit te verhogen. Zilverline geeft management meer controle op het software ontwikkelproces en is tegelijkertijd in staat om teams te inspireren en de kwaliteit van het werk te verhogen. Dit levert meer gemotiveerde mensen die plezier in hun werk hebben.