Oproep tot getuigen: moord op de Diestersteenweg in Melveren

03/03/2011 14:19

Federale Politie - Police Federale

De politie vraagt, op verzoek van Mevrouw de Onderzoeksrechter Lommelen van Hasselt, om volgende oproep tot getuigen te verspreiden. Deze oproep is het gevolg van de uitgevoerde wedersamenstelling op de plaats van de feiten op 15/12/2010.

Op de dag van Allerheiligen vorig jaar werd in Melveren, deelgemeente van Sint-Truiden, een vrouw vermoord door haar Iranese vriend. De feiten gebeurden op klaarlichte dag op de openbare weg. De politie en het parket van Hasselt zijn op zoek naar mensen die getuige waren van het gebeuren.

Die maandagvoormiddag 1 november 2010 reed het koppel met een blauwe JEEP RAV op de Diestersteenweg. Ze kwamen uit de richting van Sint-Truiden. Ter hoogte van het rond punt werd de vrouw met een cuttermes in de hals gesneden. Ze probeerde te voet te ontkomen maar werd door haar vriend achterna gezeten. De vrouw probeerde nog hulp te zoeken bij de bestuurders die zich op dat ogenblik op het rond punt bevonden, maar ze werd gehinderd door haar vriend.

Was u getuige van het gebeuren of weet u meer over de feiten, aarzel dan niet contact op te nemen met de onderzoekers. Discretie wordt verzekerd.

Alle tips zijn welkom via het gratis nummer 0800 30.30.0.

Mailen kan ook via opsporingen@politie.be

Dit opsporingsbericht staat online op de website van de politie.

DGJ-DJO/OAR-TP

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel