Ingezonden persbericht


Bepaal de toekomst nu en exposeer in Media Plaza.

Utrecht, 3 maart 2011

Toeval is geen strategie. Bepaal de toekomst nu en exposeer in Media Plaza: Oproep aan innovators en hun fans!

Innovators van toen, marktleiders van nu
Media Plaza zag het licht als het ISDN Kenniscentrum op 10 december 1993 op initiatief van de Erasmus, de PTT en You/Com. In 1996 werd Media Plaza ontworpen en in de Jaarbeurs gebouwd. 65 Sponsors dekten de financiering tot en met 2000. Het nieuwe centrum genereerde veel publiciteit, vooral rondom de opening op 23 mei 1997. In dit eerste jaar wist Media Plaza met nog geen 10 medewerkers 10.000 bezoekers te trekken. Onze eerste directeur, Vincent Everts, ontving voor dit werk de Kubbik prijs van de universiteit van Tilburg.

Innovators van nu, marktleiders van morgen?
De participanten van toen hebben allemaal een leidende positie in de markt weten te veroveren en te behouden. Wordt de marktleider van morgen en exposeer ook in Media Plaza. Want inmiddels zijn wij ook gegroeid. Dit jaar verwachten we bijna 70.000 bezoekers in ons centrum en onze internet en social media kanalen zijn robuust en van kwaliteit.

Media Plaza Experience
Wij bieden de kans aan een kleine groep ICT bedrijven om hun innovaties aan dit publiek te tonen. Per periode van drie maanden stellen wij een aantal ruimtes beschikbaar, waar demonstratiemodellen geplaatst kunnen worden. Deze ruimtes zijn gesitueerd in de foyers, waar grotere modellen (mobiel) kunnen staan en in de speciale Experience Room ; een inspirerende ruimte waar meerdere bedrijven tegelijk kleinere innovaties kunnen tonen. Klik hier voor het factsheet.

Bepaal de toekomst nu!
Bent u een innovator en wilt u graag exposeren? Kent u een innovator die echt aan het publiek getoond moet worden? Weet u van nieuwe technologie of nieuwe toepassingen die het helemaal gaan maken? Geef het nu aan ons door en bepaal de toekomst met ons mee!




Ingezonden persbericht