Oproep tot getuigen inzake verdwijning Kris VAN CAMP

03/03/2011 14:50

Federale Politie - Police Federale

De politie vraagt - op verzoek van Onderzoeksrechter Dhr. Bogaerts en van de procureur des Konings van Antwerpen - om volgend opsporingsbericht te verspreiden :

De politie en het parket van Antwerpen zijn op zoek naar enkele specifieke getuigen die mogelijk een nieuw spoor kunnen opleveren naar de verdwenen Kris VAN CAMP.

De 32-jarige Antwerpenaar verdween spoorloos tijdens de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 november 2010.

Die zaterdagnacht was Kris samen met vrienden op stap. Het vrijgezellenfeest duurde tot in de vroege uurtjes. Rond 4 uur 's morgens namen de meeste vrienden afscheid van elkaar en gingen weer naar huis. Kris wilde nog verder feesten.

Hij werd die nacht nog op 2 verschillende plaatsen gezien. Telkens waren er andere mensen in de buurt. De onderzoekers zouden dié mensen graag nog willen spreken.

(Café d'Anvers)(beelden bewakingscamera)

Even na 5 uur 's morgens dook Kris op in Café d'Anvers aan de Verversrui in Antwerpen.

Voor hij binnen ging maakte hij een praatje met een man met blond haar. Misschien kan deze man nog iets vertellen dat het onderzoek kan verder helpen. Herkent u hem, of indien de man zichzelf herkent, neem dan zeker contact op met de speurders.

Hij droeg een blauwe sweater met kap met vooraan een wit opschrift en een blauwe jeansbroek.

(Hangar 26)(beelden bewakingscamera's)

Een klein uur later werd Kris voor het laatst gezien aan Hangar 26 aan de Rijnkaai.

Het was enkele minuten voor 6 uur 's morgens toen Kris de parking van Hangar 26 op liep, vlakbij de oever van de Schelde.

Op de beelden van de bewakingscamera zijn nóg mensen te zien. Ze kwamen mogelijk enkele minuten na Kris aan op dezelfde parking en vertrokken aan boord van een Audi Q7. Ze kunnen belangrijke getuigen zijn.

Het gaat om een donkere Audi Q7 met 7-spaaks velgen en een driedelig panoramisch dak.

Elke tip, hoe klein ook, kan belangrijk zijn voor het verder onderzoek.

Kent u de man met het blonde haar (aan Café d'Anvers) of meent u de eigenaar of de inzittenden van de Audi Q7 (aan Hangar 26) te kennen, neem dan zeker contact op met de speurders. Natuurlijk worden ook de betrokkenen zelf uitgenodigd om zich bij de politie te melden.

Tips zijn welkom via het gratis nummer 0800 30.30.0. en via e-mail opsporingen@politie.be

Discretie wordt verzekerd.

DGJ-DJO/OAR-TP

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel