Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Winnaar Vakantiebeurs foto-actie Kenia bekend gemaakt

Reeuwijk, 3 maart 2011 - Tijdens de Vakantiebeurs organiseerde het verkeersbureau van Kenia een unieke foto-actie waar bezoekers een 14-daagse reis naar Kenia mee konden winnen. Inmiddels is de gelukkige prijswinnaar bekend en vandaag is de reischeque feestelijk uitgereikt.

De Kenia foto-actie bestond uit: op de foto met twee echte Keniaanse Maasai. De foto kreeg je mee naar huis in een ansichtkaart met de look&feel van Kenia; een leuke herinnering aan het dagje uit naar de Vakantiebeurs. Bovendien belangrijk om thuis de unieke wincode die op de achterzijde vermeld stond te controleren. Via de website www.magicalkenya.nl maakten bezoekers dan kans op een 14-daagse reis naar Kenia, aangeboden door Africa Miracles (www.africamiracles.nl). Een prachtige reis: per vliegtuig van Ethiopian Airlines naar Nairobi, een privé safari in de parken Amboseli, Tsavo West, Tsavo East en vervolgens een verblijf aan de parelwitte zandstranden in het Leopard Beach Resort.

Peter Bruin uit Noord-Scharwoude greep zijn kans en vulde de code thuis in. Tot zijn grote verbazing kwam er in beeld te staan dat hij de gelukkige winnaar van de reis was. Hij belde meteen zijn dochter op, die al eerder in Kenia is geweest, om dit goede nieuws te vertellen en te vragen of zij mee wilde op deze reis. ,,Ik kijk er enorm naar uit om Kenia samen met mijn dochter te ontdekken. Zij heeft me altijd geënthousiasmeerd over dit prachtige land, en nu kan ik het eens met eigen ogen zien.'' De feestelijke prijsuitreiking vond plaats op het kantoor van BuroSix Communications, de vertegenwoordiger van Kenya Tourist Board in de Benelux. Uiteraard waren daar Cindy Stolk van Africa Miracles en Michel Nap van Ethiopian Airlines bij aanwezig. Onder het genot van een drankje en een stuk taart werden de vakantieplannen van vader en dochter besproken en tips uitgewisseld.

Over Kenia
Kenia, gelegen aan de oostkust van Afrika is het thuis van 'the Big Five'; olifant, neushoorn, leeuw, buffel en luipaard én het land van de bijzondere stammen, zoals de Maasai en de Samburu die nog altijd hun eeuwenoude tradities in stand houden. Ook biedt Kenia met haar prachtige kuststrook, kleurrijke tropische onderwaterwereld en warme Indische Oceaan alle ingrediënten voor een luxe strandvakantie. Vanuit Nederland en België worden verschillende vluchten aangeboden die binnen ongeveer 9 uur vliegen de hoofdstad Nairobi en tweede grote stad Mombasa bereiken. Kijk voor meer informatie over Kenia op http://www.magicalkenya.nl.

###

Noot voor de redactie (