Politie Zeeland


---

295-2011 Rijden onder invloed, Axel
In de nacht van woensdag op donderdag rond 01.05 uur is een 37-jarige automobiliste uit Axel, aan de Generaal Meijerstraat in Axel, gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de vrouw ruim 2,7 maal teveel had gedronken. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt en haar rijbewijs is ingevorderd.


296-2011 Fietser gewond bij aanrijding, Goes
Vanmiddag rond 14.30 uur vond op de A. Fokkerstraat in Goes een aanrijding plaats.
Een 39-jarige automobiliste uit de gemeente Goes verleende op de rotonde geen voorrang aan een 15-jarig meisje uit de gemeente Borsele, die daar op haar fiets reed.
Het meisje is even buiten bewustzijn geweest. Ze liep letsel aan haar heup op en is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

297-2011 Aanhoudingen wegens winkeldiefstal, Vlissingen
Donderdagmiddag rond 12.25 uur zijn, aan de Walstraat in Vlissingen, een 30-jarige vrouw uit Valkenswaard en een 46-jarige vrouw uit Eindhoven, aangehouden wegens winkeldiefstal.
Het tweetal is op heterdaad betrapt op diefstal van verschillende goederen bij een boekhandel aan de Walstraat. Verder bleek dat in de bestelauto van de vrouwen nog meer goederen, afkomstig van diefstal uit verschillende winkels in Vlissingen, lagen. Dit was onder andere kleding met een totale waarde van honderden euro's.
Alle van diefstal afkomstige goederen zijn in beslag genomen evenals het voertuig waar de vrouwen zich mee verplaatsten.

298-2011 Heteluchtkanonnen weggenomen, Rilland
Vanuit een tuinderij aan de Zimmermanweg in Rilland zijn tussen woensdag 16.30 uur en donderdag 08.00 uur twee heteluchtkanonnen weggenomen.
Ze hebben een gezamenlijke waarde van meer dan tweeduizend euro.

---- --