Océ

Océ sluit wereldwijd contract met Franse energiereus GDF SUEZ

Venlo, Nederland, 21 februari 2011 - Océ maakt bekend dat de onderneming een wereldwijd contract heeft getekend met de grote Franse energieonderneming GDF SUEZ voor de levering, in meer dan 20 landen, van ruim 9000 printers en bijbehorende diensten met een totale waarde van circa EUR 55 miljoen.

Het nieuwe contract is een uitbreiding van de samenwerking tussen beide ondernemingen, die al meer dan 20 jaar bestaat. De eerste internationale overeenkomst tussen de twee ondernemingen dateert uit 2005, toen Océ België een contract tekende met Electrabel, de Belgische dochter van GDF SUEZ. In 2007 werd dit gevolgd door het eerste pan-Europese contract. Vanuit Océ zijn drie strategische onderdelen van de onderneming betrokken bij het nieuwe contract: Digital Document Systems, Wide Format Printing Systems en Océ Business Services.
* Lees het volledige persbericht (Engels)

Contactinformatie

Voor meer informatie, neem contact op met:
Nick Gale
Manager Media Relations
Tel +31 77 359 5628
Email nick.gale@oce.com

Share |

---

Over Océ

Océ is een van `s werelds grootste leveranciers op het gebied van document management en printen voor professionals. Het brede aanbod van Océ omvat snelle digitale productieprinters en grootformaat printsystemen voor zowel technische documentatie als display graphics in kleur, naast kantoorsystemen voor printen en kopiëren. Bovendien is Océ een toonaangevende speler op het gebied van outsourcing van document management. Wereldwijd zijn veel van de Fortune 500-bedrijven en grootste commerciële drukkers klant van Océ. Het bedrijf werd opgericht in 1877. Het hoofdkantoor bevindt zicht in Venlo. Océ is actief in meer dan 100 landen en heeft wereldwijd ruim 20.000 mensen in dienst. De totale omzet in boekjaar 2010 bedroeg circa EUR2,7 miljard. Océ is genoteerd aan Euronext in Amsterdam. Meer informatie over Océ kunt u vinden op www.oce.com.

Océ en Canon: Samen sterker

In 2010 sloot Océ zich aan bij de Canon groep met de hoofdvestiging in Tokio, Japan, waardoor 's werelds grootste leverancier in de printsector ontstond. Canon ontwikkelt, produceert en verkoopt een groeiend aanbod aan kopieermachines, printers, camera's, optische en andere producten die tegemoet komen aan de vele verschillende behoeften van de klant. Canon heeft wereldwijd ruim 170.000 mensen in dienst. De totale omzet in 2010 bedroeg circa $46 miljard. Meer informatie kunt u vinden op www.canon.com.

Postadres
Océ-Nederland B.V.
Postbus 800
5201 AV 's-Hertogenbosch

Telefoon: (073) 6 815 815
Fax: (073) 6 120 685
E-mail: info@oce.nl
Bezoekadres
Brabantlaan 2
5216 TV 's-Hertogenbosch