Gemeente Tilburg

Prijswinnaars Februari Schaatsmaand bekend

Ireen Wüst IJsbaan gesloten; skeelerseizoen gaat van start

Op de Ireen Wüst IJsbaan zijn vandaag de prijswinnaars van de Februari Schaatsmaand bekendgemaakt. Op de laatste seizoensdag van de ijsbaan ontvingen de gelukkigen hun sportprijzen. In totaal zijn er 10 schaatspakketten (paar schaatsen + 10-rittenkaart), 3 maandabonnementen van fitnesscentrum The Gym4U en een schaatsclinic van schaatsschool Duosport cadeau gegeven. Tijdens de Februari Schaatsmaand kon er voor 2,50 euro entree geschaatst worden. Bezoekers van de Ireen Wüst IJsbaan maakten die maand automatisch kans op de sportprijzen.
Skeeleravonden van start

Na vandaag is de Ireen Wüst IJsbaan voor dit schaatsseizoen gesloten. Wanneer het ijs gesmolten is, biedt de 400 meter baan een fraaie indoor skeelerbaan. Vandaar dat er in de periode van 18 april t/m 4 juli elke maandag (uitgezonderd feestdagen) van 19.00 - 21.00 uur vrij geskeelerd kan worden. De entreeprijs bedraagt 2,65 euro.

Vanaf 1 oktober is de Ireen Wüst IJsbaan weer geopend voor het seizoen 2011-2012. Dit persbericht beschrijft activiteiten die horen bij de uitvoering van eerder vastgesteld beleid.