Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

4 maart 2011

Bedrijven zoeken meer starters

Bedrijven zijn weer meer op zoek naar starters. Dat blijkt uit een toename van het aantal aanwezige werkgevers op De Nationale Carrièrebeurs, het grootste carrière-evenement van Nederland met de beste werkgevers. De beurs is dit jaar 10% groter dan vorig jaar.

Op de 14de editie van De Nationale Carrièrebeurs die vrijdag 11 en zaterdag 12 maart in de Amsterdam RAI zal plaatsvinden, kunnen studenten, starters en professionals kennis maken met ruim 200 topwerkgevers als Shell, Ahold, KPN, TNT, The Boston Consulting Group, Capgemini, TNO, Rabobank, DSM, ING, KLM, KPMG en Unilever.

Opening door Wouter Bos

De opening van de beurs wordt gedaan door Wouter Bos, oud-minister van Financiën en voormalig vicepremier. Na zijn politieke carrière ging hij aan de slag als partner bij KPMG.

Workshopprogramma

Daarnaast vinden er twaalf verschillende Nationale Branchecongressen plaats met ruim 90 (gratis) vakinhoudelijke en carrièregerichte workshops. Nieuw dit jaar zijn de Maritieme, Offshore en Dredging Carrièrebeurs en Het Nationaal PhDCongres.

The Road to Success

Eén van de hoogtepunten van De Nationale Carrièrebeurs is The Road to Success waarbij topmannen vertellen over hun carrière. Op vrijdag 11 maart zijn dat Ab van der Touw (Voorzitter Raad van Bestuur Siemens Nederland), Edu Hartog (General Manager Consumer & Craftsmen Adhesives Henkel Benelux) en Frans Stibbe (Managing Partner DLA Piper Nederland). Het geheel staat onder leiding van Arne van der Wal, oud-hoofdredacteur FEM Business, oud-redacteur Quote en medeoprichter van het platform voor onderzoeksjournalistiek Follow the Money.

Optredens

De Nationale Carrièrebeurs wordt op beide dagen afgesloten met spetterende optredens van Gerard Joling en de 3JS. De Nationale Carrièrebeurs is beide dagen geopend van 09.30 - 17.30 uur. Kijk voor meer informatie op www.carrierebeurs.nl.

/////////////////EINDE PERSBERICHT/////////////////

Over Memory Events

Naast De Nationale Carrièrebeurs en de twaalf Nationale Branchecongressen organiseert Memory Events ook De Nederlandse Carrièredagen, Carrièrebeurs Overheid, Carrièrebeurs Zorg & Welzijn en DiversityWorks. Memory Events maakt deel uit van de Memory Group, opgericht in 1989, en is marktleider in de communicatie met studenten en starters op de arbeidsmarkt. Dit realiseren we met een grote diversiteit aan activiteiten en producten die vallen onder de drie werkmaatschappijen van de Memory Group: Memory Publications, Memory Events en Memory Online.