Gemeente Krimpen aan den IJssel


Nieuw: even voorstellen AquaKids club

In maart 2011 start Zwembad de Lansingh als proef met de nieuwe zwemactiviteit AquaKids, de activiteit richt zicht op de jeugd tot en met 12 jaar met een zwemdiploma.

Zwemplezier

AquaKids is een logisch vervolg op de reguliere zwemles, de nadruk ligt op zwemplezier. Wekelijks wordt er onder leiding van een sportinstructeur gewerkt aan verschillende leuke beweegthema's. Er wordt gewerkt met diverse spelmaterialen en op een speelse manier wordt aandacht besteed aan de verbetering van zwemtechnieken en de conditie. Maar er wordt niet alleen gezwommen want thema's zoals: survivalzwemmen, showzwemmen, zwemrace, zwemspelen en zwemmen in de vorm als avontuur komen ook aanbod. Daarnaast kan je met je AquaKidsabonnement (vanaf april beschikbaar) dagelijks komen vrij zwemmen!

Proefperiode

De proeflessen zijn zaterdagsmiddag 5, 12,19 en 26 maart `11, van 14.00 tot 15.00 uur. Na de proefperiode is er een persoonlijk AquaKidsabonnement met een geldigheid van 10 weken waarop het kind dagelijks kan komen vrijzwemmen en één keer per week deelneem aan de AquaKidsles.

Kosten

Bij de receptie van het zwembad wordt zolang de voorraad strekt flayers uitgedeeld met een waardebon voor één keer een gratis proefles en inschrijfformulier (één flayer per kind). Daarna zijn kosten voor de proefles EUR 2,70 p.p. en het AquaKidsabonnement EUR 53,55 p.p. (vanaf april verkrijgbaar)