Gemeente Den Haag

Nieuwbouwbeurs Den Haag

Gepubliceerd: 21 februari 2011 Laatste wijziging: 22 februari 2011

Zoekt u een nieuwbouwwoning in Den Haag of wilt u ontdekken welk deel van Den Haag het beste bij u past? Kom dan naar de Nieuwbouwbeurs Den Haag op zaterdag 5 maart van 10.00 tot 17.00 uur in het Atrium van het stadhuis. De toegang is gratis.
Aankondiging van de Nieuwbouwbeurs Den Haag op 5 maart.

In het informatiepaviljoen van de Gemeente Den Haag ziet u wat Den Haag als woonstad allemaal te bieden heeft. U beleeft de acht verschillende woonsferen en ervaart welke sfeer het beste bij u past: aan zee, groen in de stad of kleurrijk dichtbij het centrum. Ook kunt u zich laten informeren over nieuwe gebiedsontwikkelingen. Een duidelijke route door de woonsferen laat vervolgens het meest complete en actuele nieuwbouwaanbod in Den Haag zien. Het aanbod wordt duidelijk onderverdeeld naar Haagse wijk, huur of koop, woningtype en prijsklasse. Op het `woonplein' vindt u o.a. informatie over het `dagelijks' wonen in Den Haag; hoe zit het met de gemeentelijke belastingen, hoe richt je een Vereniging van Eigenaren op, wat doet Den Haag aan duurzaamheid e.d. Naast projectontwikkelaars, makelaars en corporaties zijn ook diverse banken en NVM Haaglanden op de beurs aanwezig.

Haagse Woondagen

De Nieuwbouwbeurs is tevens de start van de Haagse Woondagen. Tijdens deze woondagen staat wonen in Den Haag centraal en zijn er verschillende activiteiten in de stad. Meer informatie: www.wonenindenhaag.nl