Politie Brabant-Noord

Horeca

Regio, 05-03-2011

Boxtel - Vrijdagavond om 22.40 uur is op de Markt een 18-jarige man uit Esch aangehouden voor mishandeling. Hij had een 20-jarige man uit Boxtel in zijn gezicht geslagen. Deze hield hier een hoofdwond en letsel aan zijn neus aan over. Het slachtoffer is voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. De verdachte is voor verhoor ingesloten.

Schijndel - Een 20-jarige man uit Schijndel is om 00.40 uur aangehouden op de Hoofdstraat. De man had even daarvoor in een café een 21-jarige man uit Sint-Oedenrode met een glas geslagen. Het slachtoffer hield er een snee in zijn gezicht aan over. De portier droeg de verdachte over aan de agenten die ter plaatse waren. Hij is voor verhoor ingesloten.

's-Hertogenbosch - een 22-jarige Bosschenaar en een 31-jarige plaatsgenoot zijn zaterdagochtend om 03.45 uur aangehouden op de Markt voor het vechten op straat. De aanleiding van de vechtpartij was dat de 22-jarige Bosschenaar een 21-jarige Bossche in het gezicht had geslagen. De vrouw deed aangifte van mishandeling. Beide mannen zijn overgebracht naar het bureau.

's-Hertogenbosch - Zaterdagochtend omstreeks 04.00 uur heeft de politie een 27-jarige man uit Bergschenhoek en een 26-jarige man uit Bleiswijk aangehouden voor openlijke geweldpleging. De mannen stapten op de Visstraat in een taxi waar al andere klanten in zaten. De taxichauffeur stapte uit en opende een achterportier om de twee te laten uitstappen. Hierop kreeg de taxichauffeur een klap in zijn gezicht en schopten de twee tegen de taxi. Vervolgens liepen de verdachten weg en belde de taxichauffeur de politie. Agenten konden het tweetal op de Sint Janssingel aanhouden.

's-Hertogenbosch - Omstreeks 04.30 uur is op het centraal station een 19-jarige man uit Utrecht aangehouden. Op een perron was een vechtpartij ontstaan tussen twee groepen. Hierbij liep een 21-jarige man uit Zaandam meerdere verwondingen op. De man is voor behandeling naar het ziekenhuis gegaan. De Utrechtenaar is in verzekering gesteld. De spoorwegpolitie van het KLPD onderzoekt het incident.