FNV Sport

FNV Vrouwenfestival 2011


De vrouw anno 2011 is een echte wereldvrouw, zij is veelkleurig, veelzijdig en ondernemend. Zij is ook een wereldvrouw omdat zij haar rollen als ... carrièrevrouw ... moeder ... partner ... vriendin ... dochter ... zus zo goed (mogelijk) invult.
Op 6 maart 2011 vieren de FNV Vrouwen gezamenlijk internationale vrouwendag. Op deze dag bekijken we wat nog nodig is om onze rollen zo goed mogelijk in te kunnen vullen, om zo onze dromen te kunnen realiseren.
Bezoek hiervoor op 6 maart 2011 het FNV vrouwenfestival en laat je inspireren!

Voor wie?
... carrièrevrouw
Aandacht schenken aan je ambitie? Bezoek dan de imagoworkshop, de talkshow met een thema van jouw keus of doe mee aan de netwerkgame. Even binnenlopen bij de loopbaancoach kan natuurlijk ook.

... moeder ... partner
Een moment voor jezelf? Bezoek dan een van de themacafés. Behoefte aan een luisterend oor? Loop dan even binnen bij de personal of opvoedcoach. Of laat je stem horen en geef je mening tijdens een van de talkshows. Ga over actuele vrouwenthema's als "werk en prive in balans" in gesprek met ervaringsdeskundigen, topvrouwen en politica.

... vriendin ... dochter ... zus
Struin rond en bezoek samen met jouw vriendin, dochter en/of zus een creatieve workshop. Laat je meenemen in het aanbod vol inspiratie, vrolijkheid en creativiteit.

Wat?
Kom en geniet van deze wervelende dag vol talkshows, workshops, themacafés en informatiebazaar inclusief consumpties en een overheerlijke lunch in Antropia in Driebergen.
Binnenkort is hier het volledige programma te vinden.

PRAKTISCHE INFO

Wanneer: 6 maart 2011
Tijd: 11.00 - 18.00 uur
Waar: Antropia
Landgoed de Reehorst
Hoofdstraat 8, Driebergen
Route: www.antropia.nl
Reis nu extra voordelig met de trein en bestel uw retourticket via Antropia!
Wat: volledig programma op www.fnvvrouwenbond.nl (FNV Vrouwenfestival)
Aanmelden: tot 25 februari kun je hier je e-ticket bestellen Info: 020-5816398

Voor hulp bij het invullen kun je bellen met 0900 - 72 95 64 42 of een e-mail sturen naar clientcare@paylogic.nl

Kosten: 7,50 euro voor FNV-leden (incl. consumpties en lunch) 32,50 euro voor niet leden (tenzij je meteen lid wordt)

Een vriendin meenemen die nog geen lid is, mag natuurlijk ook. Voor haar een goede manier om kennis te maken met de FNV. Zij kan nu via de speciale Power to FNV actiesite voordelig lid worden voor 25 euro voor het eerste half jaar. Wordt zij direct lid, dan mag zij ook voor 7,50 euro een kaart bestellen.