Nederlandse Tafeltennisbond


NTTB organiseert clinics door het hele land
10-2-2011

In aanloop naar de WK tafeltennis biedt de NTTB, van februari tot en met april, door het hele land clinics aan. De clinics hebben ten doel het imago van de tafeltennissport te verbeteren, huidige NTTB leden te binden, de WK te promoten en nieuwe leden aan te trekken voor onze sport. Een clinic is een leuke en interactieve manier om met de toptafeltennissers en de sport in aanraking te komen. Houd de nieuwsberichten in de gaten om te weten waar de clinics plaats gaan vinden.

De service is hét onderwerp tijdens clinic NK A

Op de dag van de finales, zondag 6 maart, is er in de ochtend van 10.00-13.00 een `side-event' speciaal voor jeugdleden tot 14 jaar. Dit is tijdens de Nederlandse Kampioenschappen in het Indoor Sportcentrum te Eindhoven. Om 10.00 starten we met een clinic, gegeven door Jonah Kahn, topspeler en bekend om zijn geweldige demonstraties. Hij zal met de kids oefenen in het serveren en met name de verschillende effecten laten zien en ervaren. Ooit gehoord van de Chinese service? Hij zal het voordoen, uitleggen en je ermee laten oefenen. De service is erg belangrijk in het tafeltennis, dé kans om er meer over te leren! De clinic is toegankelijk voor ieder jeugdlid tot en met 14 jaar, ongeacht hoe hoog je speelt. Jonah neemt ook nog de snelheidsmeter mee: hoe hard kun jij slaan? In totaal kunnen zich 100 kinderen aanmelden. Programma:

10.00: start met demonstratie serveren en retourneren door twee topspelers!
10.30: clinic serveren olv Jonah Kahn11.30: vervolg clinic onderwerp retourneren olv Jonah Kahn
12.30: korte pauze
13.00: Sla de hardste bal: de snelheidsmeter legt het vast!

Deze week is de clinic via de vereniging en vanuit de NTTB bekend gemaakt. We vragen iedereen om een vriendje of vriendinnetje, die geen lid is van een vereniging, mee te nemen: gratis en voor niks! Zo willen we iedereen laten genieten van onze mooie sport. Geef wel de naam op, zodat we een kaartje klaar kunnen leggen!

Aanmelden kan nog tot 2 maart. Klik hier of onderstaande tekst in de adressenbalk van de internetpagina te zetten;
www.formdesk.nl/nttb/Inschrijving_clinic_NK-A

De kosten zijn EUR 5,- voor het gehele programma, inclusief entree. Ouders en jeugdbegeleiders zijn ook graag gezien. Kom je met meer mensen tegelijkertijd van 1 club, krijg je als volwassene interessante kortingen, oplopend tot 50%, zie de NK website: www.nktafeltennis.nl.

NTTB/EB