Gemeente Amsterdam Stadsdeel Nieuw-West

11 februari 2011

---

Mokumse Vrouwenloop 6 maart 2011

10 januari 2011

Op 6 maart 2011 is de derde Mokumse Vrouwenloop. Dit wordt een gezellig loopevenement voor alle vrouwen uit Amsterdam en omstreken. Haal uw hardloop- of wandelschoenen uit de kast! Start en finish is bij AAC op sportpark Ookmeer (Willinklaan 7).

Derde Mokumse Vrouwenloop 2011

Afstanden en starttijden

Deelneemsters kunnen kiezen uit drie afstanden: 2,5 kilometer, 5 kilometer of 7,5 kilometer. Het prachtige Rondje Sloterplas is het parcours voor de langste afstand. U kunt hardlopen of wandelen. De starttijden voor de hardloopafstanden zijn:

11.00 uur - 2,5 km
11.10 uur - 5 km
12.00 uur - 7,5 km

Als u gaat wandelen, kunt u tussen 10.30 en 12.00 uur beginnen.

Deelname voor het goede doel

De deelnamekosten van EUR 2,- komen geheel ten goede aan Mama Cash. Uiteraard mag men meer doneren. Mama Cash ondersteunt overal ter wereld
- ook in Nederland - vernieuwende en taboedoorbrekende initiatieven van vrouwen, omdat zij gelooft dat maatschappelijke verandering begint bij vrouwen en meiden. De afgelopen tien jaar heeft Mama Cash geïnvesteerd in de verbetering van vrouwen- en meidenrechten. Zij is actief in Azië, Afrika, het Midden-Oosten, Latijns-Amerika, Europa en de Gemenebest van Onafhankelijke Staten.

logo mama cash

Inschrijven

U kunt zich inschrijven via Inschrijving Mokumse Vrouwenloop 2011. Houd er rekening mee dat u op de dag zelf uw startnummer + registratiechip op moet halen en uw inschrijfgeld van EUR2,00 moet voldoen. Kom dus uiterlijk 30 minuten voor de start van uw onderdeel om uw startnummer op te halen.

logoaac.jpg (18 Kb)

Organisatie

De Mokumse Vrouwenloop wordt georganiseerd door Stadsdeel Nieuw-West in samenwerking met AAC Atletiek.

Sponsor

De Mokumse Vrouwenloop 2011 wordt gesponsord door Hip hardlopen . Hier tref je de hipste hardloopkleding voor dames. Een uitgebreide collectie hardlooprokjes, hardloopshirts, hardloopjacks en accessoires. Happy running!
Er worden 10 prijzen beschikbaar gesteld voor de deelneemsters.