RTL Group

Fashion disasters verleden tijd dankzij 'Tim Gunn's Guide To Style'

Tim Gunn en fashion zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De stijlgoeroe, die bekend werd door zijn optreden als mentor in Project Runway, weet werkelijk álles van mode. Omdat het hoog tijd werd voor een eigen programma is hij vanaf zondag 6 maart bij RTL 5 te zien als host van Tim Gunns Guide To Style. In deze Amerikaanse realityshow helpt hij gewone mensen om het maximale uit hun fashion potential te halen.

Het is Tim Gunn wel toevertrouwd om vrouwen met weinig modekennis te hulp te schieten. Hij geeft hen tips om stijl aan te brengen in hun garderobe voor het dagelijks leven en speciale gelegenheden én behoedt zijn cliënten voor fashion disasters. De modemeester krijgt daarbij hulp van model, actrice en schrijfster Veronica Webb. Zij was het eerste Afro-Amerikaanse model dat een grote opdracht voor een cosmeticamerk mocht doen. Daarna sierde ze talloze modecovers en liep ze shows op de catwalk.

In de eerste aflevering van Tim Gunns Guide To Style staat Karen centraal. Deze 41-jarige moeder heeft moeite met ouder worden en kleedt zich daarom zo jong mogelijk. Tim en Veronica vertellen haar dat je er ook fashionable en sexy uit kan zien met kleding die bij je leeftijd past.

Uitzending RTL 5: vanaf zondag 6 maart wekelijks tussen 17.15 en 18.10 uur.

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marije Onderwaater, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718406 ofmarije.onderwaater@rtl.nl. Fotomateriaal kunt u downloaden via www.rtlbeeldbank.nl of opvragen via fotoaanvraag@rtl.nl.