Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 28 februari 2011
SPUITEN EN SLIKKEN MET IRENE MOORS

HITSIGE HETTY EN SEX O'CLOCK NEWS IN NIEUW SEIZOEN

Ze komt! Irene Moors is te gast in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Spuiten en Slikken. Heeft de tv-koningin een paar smeuïge ins en outs over het Gooische Matras? En steekt ze haar neus zelf wel eens in andermans zaken of in grammetje wit? Zarayda Groenhart en Nicolette Kluijver voelen Irene in de studio even stevig aan de tand. Manuel Broekman en Geraldine Kemper bespreken dit seizoen het nationale en internationaal seks- en drugsnieuws in Sex o' Clock News. Ook zoeken de BNN-reporters uit wat er zo lekker is aan vanilleseks en testen ze de nieuwste shit uit de smart shop. Spuiten en Slikken is vanaf 6 maart elke zondag vanaf 22.50 uur te zien bij BNN op 3.

In Spuiten en Slikken worden kijkers vanaf nu wekelijks getrakteerd op de soap Hitsige Hetty, waarin alle vier de presentatoren schitteren. In de nieuwe rubriek Fuck The People geven boeren, homo's, corpsballen en andere groepen hun bedgeheimen bloot. Naast de BN'er in de studio komt er een BM'er, oftewel Bekende Minnaar voorbij. Deze doet uit stap voor stap uit de doeken hoe hij of zij iemand tot een gillend hoogtepunt brengt.

Als de lampen in de studio uitgaan, gaat Spuiten en Slikken online keihard verder. Met onthullende behind the scenes beelden, het laatste seks- en drugsnieuws, extra reportages en het Spuiten en Slikkenwoordenboek, dat elke week wordt aangevuld met de laatste trends en termen. Op spuitenenslikken.bnn.nl sta je nooit droog! Opname bijwonen? Meld je aan via publiek@bnn.nl.