Politie Zeeland


---

314-2011 Handel in harddrugs, Middelburg
Zondag rond 01.00 uur werd in de Schuttershofstraat in Middelburg een 24-jarige Vlissinger aangehouden op verdenking van handel in harddrugs in een horecabedrijf in dezelfde straat.
Een portier van het horecabedrijf belde de politie dat hij een persoon, zijn de de 24-jarige Vlissinger, in de zaak had die drugs zou hebben geprobeerd te verkopen. Bij zijn aanhouding werden enkele zakjes wit poeder en een zakje met een brokje gevonden. Bij fouillering kwamen nog 3 zakjes met drugs tevoorschijn. De man is na zijn aanhouding in verzekering gesteld en naar Torentijd gebracht. De drugs werden in beslag genomen.

315-2011 Bedrijfsongeval met letsel, Goes
In de Singelstraat in Goes vond zaterdag rond 17.00 uur een bedrijfs-/verkeersongeval plaats waarbij een 20-jarige Goesenaar gewond raakte.
De man had, samen met enkele anderen, de marktkramen op de markt afgebroken. De planken en de dragers waren op de aanhanger geplaatst. De dragers stonden los op de kar. Ter beveiliging zaten twee personen, waaronder de 20-jarige, op de aanhanger om de dragers vast te houden. In de bocht van de Singelstraat bij het museum kantelden de dragers van de kar. De 20-jarige man kwam onder de dragers terecht. Hij raakte even buiten kennis en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in zijn woonplaats gebracht. De Arbeidsinspectie is in kennis gesteld.

316-2011 Inbraak in bedrijfspand in 's-Gravenpolder
In de nacht van zaterdag op zondag werd ingebroken in een bedrijfspand in de Spoorstraat in 's-Gravenpolder.
Eerst werd een hek vernield en daarna een raam, waardoor men binnen kon komen. Alle ruimtes in het gebouw werden doorzocht en er werd meer dan duizend euro gestolen.

317-2011 Diefstal tuinmeubilair, Middelburg
Uit een tuin, behorend bij een woning in Noordmede in Middelburg werd in de nacht van zaterdag op zondag tuinmeubilair gestolen.
Het gaat om twee witte tuinklapstoeltjes waarvan de waarde onbekend is.

318-2011 Snelheidsovertreding, rijbwijs kwijt, Vlissingen
In de Ritthemsestraat in Oost-Souburg, een 80 km weg, moest een 25-jarige Vlissingse vrouw zaterdagmiddag haar rijbewijs inleveren omdat ze veel te hard op haar motor reed.
De politie zag de vrouw, samen met nog een andere motorrijder met behoorlijke snelheid over de Ritthemsestraat rijden. De agenten reden de motorrijders achterna. De achterste motorrijder keek in zijn spiegels, zag de politie en minderde vaart. De 25-jarige vrouw, reed echter veel te hard verder. Zij behaalde daarbij een snelheid tot wel 150 km/h en dat kostte haar het rijbewijs.