Politie Brabant-Noord

Horeca

Regio, 06-03-2011

's-Hertogenbosch - Een 23-jarige Bosschenaar is zaterdagavond omstreeks 21.00 uur aangehouden op de Parade. De man had een portier van een café bedreigd met de dood. De Bosschenaar werd overgebracht naar het bureau.

's-Hertogenbosch - Zaterdagavond werd om 22.30 uur een 21-jarige Amsterdammer aangehouden. Hij had even daarvoor in een café aan de Torenstraat een 67-jarige Bossche vrouw geslagen. De man werd voor verhoor ingesloten.

Loosbroek - Een 16-jarige jongen uit Veghel is zaterdagavond om 23.30 uur aangehouden op de Dorpsstraat voor baldadigheid. De Veghelaar had een blikje gegooid naar een portier. De jongen wordt doorgestuurd naar bureau Halt.

's-Hertogenbosch - De politie heeft zaterdagavond omstreeks 23.45 uur een 24-jarige vrouw uit Waalwijk aangehouden op de Sint Josephstraat. De vrouw had in een uitgaansgelegenheid een 25-jarige vrouw uit Rosmalen met een glas verwond. Het slachtoffer had een wond in haar gezicht en is voor behandeling naar het ziekenhuis gegaan.

's-Hertogenbosch - Zondagochtend is rond 00.45 uur een 22-jarige man uit Maarssen aangehouden. Hij had in een café aan de Markt een 24-jarige Bosschenaar verwond door een glas in zijn gezicht te gooien. Het slachtoffer is voor behandeling naar het ziekenhuis gegaan. De verdachte is ingesloten.

Drunen - De politie heeft zondagochtend rond 01.30 uur een 29-jarige man uit Drunen aangehouden voor openlijke geweldpleging. Een 25-jarige Bosschenaar meldde zich bij surveillerende agenten en gaf aan dat hij zojuist in een café in elkaar was geslagen door drie mannen. Een van de verdachten zou nog binnen zijn. Deze verdachte, de man uit Drunen, werd door portiers uit het café gehaald en overgedragen aan de politie.

's-Hertogenbosch - Een 19-jarige man uit Drunen is zondagochtend om 01.30 uur op de Karrenstraat aangehouden voor mishandeling. Er ontstond een opstootje in de rij voor een café. Hierbij heeft de man een 27-jarige vrouw uit Oisterwijk in het gezicht geslagen. De man is overgebracht naar het bureau.

's-Hertogenbosch - Een groep van vijf mannen uit Culemborg (18 en 19 jaar) is zondagochtend rond 02.00 uur aangehouden op de Sint Josephstraat. De mannen waren lastig geweest in een uitgaansgelegenheid en door de portiers buitengezet. Hierop keerden de mannen zich tegen de portiers. Er ontstond een vechtpartij waarbij de portiers meerdere klappen ontvingen. Gealarmeerde agenten braken de vechtpartij op en hielden de vijf aan. Een andere 18-jarige man uit Culemborg bemoeide zich hinderlijk met de aanhoudingen en werd vervolgens ook aangehouden. Bij zijn aanhouding verzette hij zich en sloeg richting de agent die de klap maar net kon ontwijken. Alle verdachten zijn ingesloten.

Uden - Omstreeks 02.10 uur werd er een opstootje op de Markt gemeld via de horecatelefoon. Er werden drie verdachten aangehouden voor het verstoren van de openbare orde. Het betreffen een 30-jarige man uit Uden, een 30-jarige vrouw uit Uden en een 28-jarige Udenaar. De 30-jarige Udenaar heeft geprobeerd om het zijraampje van de dienstauto kapot te trappen waardoor er schade ontstond aan de auto.

Veghel - Op de Hoofdstraat werd zondagochtend rond 02.45 uur een 17-jarige man aangehouden voor mishandeling. Hij wordt ervan verdacht even daarvoor op de Markt een 20-jarige plaatsgenoot te hebben geslagen. Deze kwam daardoor ten val en verloor even zijn bewustzijn. Het slachtoffer is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De verdachte is overgebracht naar het bureau.

Nieuwkuijk - Een 19-jarige man uit Waalwijk is zondagochtend om 03.10 uur aangehouden, omdat hij een 19-jarige man uit Kerkdriel had geslagen. Agenten in de horecadienst zagen een opstootje op de Nieuwkuijksestraat. De man uit Kerkdriel had een bloedneus en gaf aan geslagen te zijn door de man uit Waalwijk. De verdachte is ingesloten.