Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD)

Gratis workshop voor modeprofessionals: 'Ondernemen met een winnend team'

12/01/2011

Indemode.nu (een activiteit van de commissie modedetailhandel van het HBD) organiseert op 7 maart een workshop waarin teams nog beter leren presteren. De gratis workshop begint om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur.

Bijna elke modeondernemer heeft een team van medewerkers om zich heen. Door goed teamwork kun je als ondernemer betere resultaten boeken en efficiënter met je eigen tijd en energie omgaan. Dat doe je door te zorgen voor goed overleg, door een heldere taakverdeling en door de verschillende kwaliteiten in je teamgoed te benutten.

Maandagavond 7 maart
Op maandagavond 7 maart organiseert Indemode.nu in Bussum een workshop 'ondernemen met een winnend team'. Ben je ondernemer of heb je als leidinggevende interesse, geef je dan op voor deze workshop.

Wat kun je verwachten?
Indemode.nu biedt een dynamisch en interactief programma waarin we ingaan op:

- wanneer is een team een team

- benutten van verschillen, werken met teamrollen
- effectief teamwerk, overleg, taakverdeling, feedback, omgaan met successen

Vooraf kunnen de deelnemers nog suggesties voor aanvullende onderwerpen doen.

Plaats en tijd
De workshop wordt gehouden op 7 maart van 19.30 tot 22.00 uur in Bussum. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en beschikt over voldoende parkeerplaatsen.

Aanmelding
De workshop wordt voor indemode.nu verzorgd door Gerritsen Adviesgroep. aanmelden kan rechtstreeks bij Gerritsen Adviesgroep (035) 693 7811 of per mail info@gerritsen-adviesgroep.com