KRO

KRO Memories: Stille wateren hebben diepe gronden

Uitzenddatum: 07/03/2011

In aflevering drie van KRO Memories reist Anita samen met Dirk af naar Ierland, hij wil nog één keer het meisje van zijn dromen terugzien. José hoopt eindelijk antwoord te krijgen op de vraag die haar al zo lang bezighoudt: waarom maakte Jos het uit? En Marian gaat met gemengde gevoelens terug naar Kreta, het Griekse eiland waar ze eigenlijk nooit meer een voet op wilde zetten...

Marian & Sergios
"In de twee weken dat ik op Kreta was heeft Sergios mij het gevoel gegeven dat ik weer iemand was. Ik werd weer met respect behandeld. Het waren twee heerlijke weken. Ik ging als herboren terug naar Nederland". Elf jaar later keert Marian terug om dat goede gevoel nog één keer te ervaren. Kreta, het eiland waaraan ze zoveel mooie, maar ook minder mooie herinneringen aan heeft.

Dirk & Eileen
Stille wateren hebben diepe gronden. Dat geldt zeker voor Dirk. Een collega ontdekt een tattoo van een hart op de arm van de stille zeebonk. Dirk vertelt voor het eerst het verhaal van zijn enige grote liefde, de Ierse Eileen die hij zelfs ten huwelijk vroeg.

José & Jos
Smoorverliefd was José op haar stoere marineman Jos. En hij ook op haar. Daar was ze van overtuigd, totdat hij het na negen maanden geheel onverwacht uitmaakt. Waarom? Zat zijn moeder erachter? Al 35 jaar houdt deze vraag José bezig. Zou ze nu antwoord krijgen?

KRO Memories, maandag 7 maart om 21.10 uur op Nederland 1

Programma

KRO Memories

Meer informatie

Voor persvragen/ interviewverzoeken: