Gemeente Eindhoven

40 jaar WoensXL, 40 dagen sportpret

Om te vieren dat Winkelcentrum WoensXL dit jaar 40 jaar bestaat, worden door het hele jaar heen leuke acties georganiseerd voor de bezoekers van WoensXL.

Zo start op 7 maart 2011 de actie 40 dagen sportpret. Deze actie is een samenwerking tussen de ondernemers en verenigingen van Sportcomplex Eindhoven-Noord, de Eindhovense Sportraad en natuurlijk de winkeliers in winkelcentrum WoensXL. Het doel van deze actie is het winkelend publiek te stimuleren in hun sportgedrag.

De actie bestaat uit twee onderdelen; het sparen voor de voordeelkaart en de sportpretactiviteiten op het winkelcentrum. Tijdens de actieperiode van 40 dagen kunnen bezoekers van het winkelcentrum hun kassabonnen sparen en hiermee flinke kortingen krijgen bij verenigingen en ondernemers op Sportcomplex Eindhoven-Noord. Daarnaast vinden er op woensdagen, zaterdagen en op de koopzondag in de actieperiode verschillende activiteiten in het winkelcentrum plaats.

Voordeelkaart

Wanneer er voor EUR400,- aan kassabonnen is gespaard, kunnen deze worden ingeleverd in ruil voor een voordeelkaart. Op de voordeelkaart zitten 16 coupons met kortingen van verschillende ondernemers en verenigingen op Sportcomplex Eindhoven-Noord. Deze coupons kunnen ingewisseld worden bij de desbetreffende accommodaties.

Sportpretactiviteiten

Op woensdag 9 maart en 6 april, op zaterdag 27 maart en 16 april en op zondag 27 maart zullen er activiteiten in het winkelcentrum plaatsvinden. Zo leert het grote publiek de activiteiten en sporten kennen die op Sportcomplex Eindhoven-Noord beoefend kunnen worden. Het bezoeken van de sportpretactiviteiten in WoensXL is gratis.

Deelnemende organisaties

Met de sportpretacties doen 20 verenigingen en ondernemers van Sportcomplex Eindhoven-Noord mee. De deelnemende verenigingen en ondernemers zijn korfbalvereniging DSC, 123 Speelparadijs, Grand Café Aquarant, ERCE, Embedded Fitness, Zwem- en Polovereniging Aegir, Op Noord, Hockeyclub Eindhoven, Tennisvereniging Tegenbosch, Onderwatersportvereniging Lutra, Fitland Olympia Fitnesswereld, Step by Step, InnoSportLab Sport en Beweeg!, ir. Ottenbad, Pétanqueverenigingen in Eindhoven, Squash Time, Sportformule Eindhoven, Mega Bowling en Hezemans Indoor Karting.