Rochdale


07 maart 2011
Voorlopige planning wijkvernieuwing Poelenburg gereed

De partijen in Poelenburg hebben een planning gemaakt voor de renovaties en de herstructureringsprojecten in Poelenburg. Het gaat daarbij om de westkant van de straat Poelenburg.

In de planning staan projecten die al gereed zijn, projecten waarvan de planning en realisatie afhankelijk zijn van definitieve afspraken en projecten waarvan de haalbaarheid onzeker is. Op het kaartje staan de precieze locaties aangegeven.

Voorlopig
De planning is nog niet definitief. Hij wordt meegenomen in de samenwerkingsovereenkomst die partijen medio 2011 willen tekenen. De corporaties en de gemeente zijn nu nog in onderhandeling met elkaar, maar willen er samen graag uitkomen.

Meer informatie
Heeft u vragen over de planning? U kunt op donderdag 10 maart tussen 16.00 en 19.00 uur met uw vragen terecht op het speciale spreekuur in het Infohuis Nieuw Poelenburg aan de E. Heimansstraat 57. Parteon, Rochdale, de gemeente en de informatiemedewerkers zijn dan aanwezig om uw vragen over de planning te beantwoorden.

Daarnaast kunt u voor vragen en informatie over de wijkvernieuwing in Poelenburg ook op andere dagen terecht bij het Infohuis Nieuw Poelenburg. Het Infohuis is geopend op dinsdag, woensdag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur, op donderdag van 12.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur. Informatie is ook te vinden op www.nieuwpoelenburg.nl