Gemeente Binnenmaas

Informatieavond Julianastraat Puttershoek

24-02-2011

Op dinsdag 8 maart a.s. is de eerste informatiebijeenkomst over het woningbouwproject Julianastraat in Puttershoek. De presentatie begint om 20.00 uur in het gemeentehuis in Maasdam aan de Sportlaan 22. Belangstellenden zijn van harte welkom. De deuren zijn geopend vanaf 19.45 uur.

De initiatiefnemer van het project Julianastraat is woningcorporatie HW Wonen. De locatie ligt naast het (winkel)centrum van Puttershoek, tussen de Eendrachtsweg en de Wilhelminastraat. Het plan omvat de sloop van de huidige woningen en herbouw van ongeveer 47 woningen/appartementen en 29 wooneenheden van Gemiva.

Wethouder H.C.J. van Etten van de gemeente Binnenmaas, vertegenwoordigers van Gemiva en van de initiatiefnemer HW Wonen zijn aanwezig tijdens de bijeenkomst. HW Wonen geeft toelichting op het conceptplan, dat op deze avond gepresenteerd wordt. Gemiva is beschikbaar voor beantwoording van eventuele vragen. Er komt informatie over de te doorlopen procedures en u kunt uiteraard vragen stellen. Wilt u de bijeenkomst bijwonen? Geef dit dan door aan de projectleider van de gemeente Binnenmaas, Jenmy Vonk, via tel. 078 633 45 41 of per e-mail naar jenmy.vonk@binnenmaas.nl.

Plattegrond Julianastraat Puttershoek

Plattegrond Julianastraat Puttershoek