Gemeente Westvoorne


Sitemap

Inloopavond voorontwerpbestemmingsplan "Bedrijventerreinen Westvoorne"

Op dinsdag 8 maart 2011 is er een inloopavond over het voorontwerpbestemmingsplan âBedrijventerreinen Westvoorneâ.

De avond begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur in het gemeentehuis in Rockanje. Tijdens de inloopavond kunt u vragen stellen over het voorontwerpbestemmingsplan. Wel vragen wij of u zich vooraf aan wilt melden. U kunt u tot en met 7 maart aanmelden bij Saskia van der Vlist, telefoonnummer (0181) 40 80 31 of via e-mai svdvlist@westvoorne.nl.

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 3 maart 2011 tot en met 13 april 2011 ter inzage in het gemeentehuis in Rockanje. Het plangebied bestaat uit bedrijventerreinen Moolhoek in Rockanje en bedrijventerrein Pinnepot in Oostvoorne. Het bestemmingsplan zal de huidige bestemmingsplannen Moolhoek (1996), Pinnepot (1997), 1e herziening Pinnepot (2004) en 2e herziening Pinnepot (2009) vervangen.

Het nieuwe bestemmingsplan geeft een actualisatie van de huidige bestemmingslegging. In het plan wordt het beleid voor beide bedrijventerreinen gelijkgetrokken. Ook is het plan opgesteld vanuit het oogpunt van vereenvoudiging van de regelgeving. Ten opzichte van de bestaande bestemmingsplannen kent het bestemmingsplan een aantal wijzigingen:

* geen nieuwe bedrijfswoningen mogelijk, bestaande bedrijfswoningen worden vastgelegd;

* een verruiming van de bouwmogelijkheden;
* voor een aantal percelen een verlaging van de milieucategorie;
* wijzigingsbevoegdheid voor uitbreiding bedrijventerrein Pinnepot langs Kleidijk.

Â