RTL Group

'Gordon's Great Escape' nieuw bij RTL 4

Gordon Ramsay laat het hectische leven achter zich en begint aan een pelgrimtocht op zoek naar nieuwe gerechten. Hij reist voor zijn nieuwe drie-delige serie 'Gordon's Great Escape', dat vanaf dinsdag 8 maart te zien is bij RTL 4, naar het warme India en leert zelf de keuken van dit land kennen.

Dit keer zijn de rollen voor onze meester kok omgedraaid. Niet anderen leren van hem, hij moet leren van anderen! Gordon is gek op kerrie maar weet zelf maar weinig van de Indiase keuken. In India probeert hij zijn beperkte kennis te vergroten en ontdekt hij een nieuwe culinaire wereld waarbij hij wordt ondergedompeld in alle aspecten van de Indiase cultuur.

Bij iedere regio die de beroemde chef-kok bezoekt, hoort een specifiek gerecht, welke hij met liefde wil leren maken. Tijdens zijn trip ontmoet hij onder anderen de legendarische chef-kok Imtiaz Qureshi en staat hij voor de uitdaging om te koken voor duizend huwelijksgasten in Lucknow.

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met RTL Nederland, Tamara de Kruijff, via tel: 035 6718938 of email tamara.de.kruijff@rtl.nl. Fotos zijn te downloaden via onze beeldbank.