RTL Group

Lieke en Froukje op huizenjacht in 'TV Makelaar'

Vanaf dinsdag 8 maart bezoeken Lieke van Lexmond en Froukje de Both verschillende huizen om een koop of verkoop te realiseren in het populaire RTL 4-programma TV Makelaar. Lieke en Froukje gaan samen op pad met woningzoekenden om ze bij te staan in hun zoektocht naar hun eigen droomhuis. Daarbij worden ze geadviseerd door een makelaar. Niet alleen de woningen worden onder de loep genomen, ook de buurt en de ligging worden bekeken. In TV Makelaar komt het hele koop- en verkoopproces in beeld, van bezichtiging tot aan de sleuteloverdracht.

In het programmaonderdeel Te Koop zetten afwisselend Froukje of Lieke zich in om de verkoop van een huis te bevorderen. Alles wordt daarbij kritisch bekeken; van de prijs van de woning tot de promotie ten behoeve van de verkoop. Ook de presentatie van de woning wordt onder kritisch bekeken en hiervoor wordt de hulp ingeroepen van interieurvormgevers Michiel de Zeeuw en Lot Monhemius. Samen met de presentatrices vormen zij een dreamteam dat de woning een flinke metamorfose geeft, wat de huiseigenaren helpt hun woning zo goed mogelijk te verkopen.

Doordat alle deuren voor TV Makelaar worden geopend in de rubriek Droomhuis, is het lekker meekijken en inspiratie opdoen in mooie huizen, met bijzondere interieurs, op speciale locaties.

Uitzending: RTL 4, vanaf 8 maart elke dinsdag tussen 20.30 en 21.30 uur.

---

Noot aan de redactie: Nieuw fotomateriaal van Froukje en Lieke is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Danielle van Es tel. 035 6718482, danielle.van.es@rtl.nl.