Politie Utrecht

Persberichten, stad Utrecht, 10.40 uur

Utrecht, 08-03-2011

Aanrijding letsel

UTRECHT Op de Rijnlaan vond maandagavond een aanrijding plaats tussen en fietsster en een scooterbestuurder. De veroorzaker reed na de aanrijding door.

Een 21-jarige uit Utrecht reed omstreeks 22.45 uur met haar fiets over de Rijnlaan in de richting van het centrum. In tegenovergestelde richting kwam een jongen op een scooter aanrijden. Op het moment dat de twee elkaar passeerden botsten zij frontaal tegen elkaar aan. De vrouw kwam ten val en moest met onbekend letsel naar het ziekenhuis.

De jongen op de scooter reed na de aanrijding door en liet de vrouw aan haar lot over. De politie is op zoek naar getuige(n) van deze aanrijding. Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Utrecht, tel.: 0900 88 44.

Beroving

UTRECHT Op de Larixlaan vond maandagmiddag een beroving plaats. Een 33-jarige vrouw uit De Meern liep omstreeks 15.45 uur vanaf de Nijenoord en wilde in haar auto stappen die op de Larixlaan stond. Toen de vrouw in haar auto zat en haar tas op de bijrijdersstoel had gelegd, werd plotseling het portier aan de passagierskant opengetrokken. Een man pakte de tas van de vrouw en rende weg. Het slachtoffer stapte uit en rende achter de man aan. Zij zag dat de verdachte uiteindelijk op een fiets sprong en wegreed.

De politie is opzoek naar getuige(n). Het signalement van de verdachte luidt, man, rond de 20 jaar oud, vermoedelijk van Marokkaanse afkomst, mager postuur en een stoppeltjes baard- en snor. Hij droeg een donkere, vermoedelijk leren jas, een donkere baseball pet en een spijkerbroek. Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Utrecht stad, via telefoonnummer 0900 88 44.