FGH Bank


Utrecht, 8 maart 2011

FGH Bank opent nieuw regiokantoor in Utrecht

In juli 2011 opent FGH Bank haar achtste regiokantoor in Nederland. Aan het rijtje Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht en Rotterdam wordt dan ook de Domstad toegevoegd. Het hoofdkantoor van FGH Bank is al sinds 1983 in Utrecht gevestigd. Het is echter gebruikelijk bij de vastgoedbank om het commerciële team op afstand te laten opereren van de back office. Peter Keur, directievoorzitter FGH Bank: âUtrecht heeft een volwaardige lokale vastgoedmarkt, die wij vanuit een eigen regiokantoor beter kunnen bedienen. Wij geloven in een decentrale benadering, waarbij we dicht bij onze lokale klanten zijn. De opening van dit nieuwe kantoor sluit aan op deze overtuiging en op onze organisatievorm.â

In juli zal het nieuwe kantoor, dat gevestigd is aan de Museumlaan 7, van start gaan. De heer F.J. (Frank) van den Berg wordt benoemd tot kantoordirecteur. Van den Berg leidt sinds 2007 het Amsterdamse regiokantoor van FGH Bank. De heer J.G. (Jan) van der Tol zal de heer Van den Berg opvolgen als kantoordirecteur Amsterdam. Van der Tol is momenteel senior relatiemanager Structured Real Estate Finance.

Over FGH Bank
FGH Bank is gespecialiseerd in het financieren van commercieel vastgoed. De bank heeft alle experts in eigen huis; zoals vastgoedanalisten, taxateurs, bouwkundigen, risicoanalisten en deskundigen op juridisch en fiscaal terrein. Door middel van het landelijk dekkend kantorennetwerk houdt FGH Bank zicht op de lokale marktontwikkelingen en opereert de vastgoedbank dicht op de markt. Dochteronderneming FGH Vastgoed Expertise richt zich op vastgoedconsultancy en het label RNHB Hypotheekbank is actief in de vastgoedmiddenmarkt, zowel via intermediairs als via het directe kanaal.

FGH Bank maakt als onderdeel van de Rabobank Groep deel uit van een sterk netwerk.

---

Vragen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Minke Jonker, hoofd Marketing & Communicatie, telefoonnummer (030) 23 23 288, mjonker@fgh.nl.

FGH Bank is onderdeel van Rabo Vastgoedgroep