Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 08-03-2011

Man geeft kopstoot in bijzijn kinderen

ROOSENDAAL - De politie heeft gisteravond even na 22.00 uur bij een uitgaansgelegenheid aan de Markt een 37-jarige inwoner uit Roosendaal aangehouden voor mishandeling. De man wilde samen met een vrouw en drie kleine kinderen de horecagelegenheid binnen. Een beveiligingsmedewerker stak daar, gezien het tijdstip, een stokje voor. De man was het daar niet mee eens en gaf de medewerker, in bijzijn van de kinderen, een kopstoot. De politie werd geïnformeerd die de man meenam naar het bureau.

Politie onderzoekt straatroof

BERGEN OP ZOOM - De politie is met het opnemen van een aangifte een onderzoek gestart naar aanleiding van een beroving die rond 01.00 uur plaats vond op het Bolwerk-Zuid. Het slachtoffer, een 63-jarige inwoner uit Bergen op Zoom deed aangifte. De man vertelde dat hij op het trottoir van achteren benaderd werd door een onbekende man. Hij voelde plotseling dat aan zijn tas, die hij onder zijn arm hield, getrokken werd. Het lukte de dader de tas te bemachtigen waarop hij het hazenpad koos. In de tas zat onder andere een deel van de dagopbrengst.

Scooterrijder gewond bij verkeersongeval

BERGEN OP ZOOM - Bij een verkeersongeval, vanmorgen in de Koepelstraat raakte een 20-jarige scooterrijder uit Bergen op Zoom. Hij is voor onderzoek overgebracht naar ziekenhuis Lievensberg.

Vanmorgen, even na 02.30 uur reed een 27-jarige automobilist uit Bergen op Zoom met zijn auto vanuit de Coehoornstraat richting de Lindenbaan. Op dat moment naderde van links vanuit de Koepelstraat de 20-jarige scooterrijder. Beiden zagen elkaar niet waardoor een aanrijding ontstond.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 08-03-2011 14:05 | © Regio Midden en West Brabant |