Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout NB, 08-03-2011

Politie pakt drietal op voor openlijke geweldpleging

GILZE - De politie heeft vanmorgen drie mannen van 20 en 22 jaar, uit Gilze aangehouden. Ze worden verdacht van openlijke geweldpleging. Het drietal is op het bureau, in het belang van het onderzoek in
verzekering gesteld.

Rond 02.30 uur fietste een 17-jarige jongen uit Tilburg, samen met een vriend over de Nerhovensestraat. Ter hoogte van het viaduct passeerden ze een groepje jongeren. Tijdens het voorbijrijden ontstond er tussen hem en het groepje een woordenwisseling. Tijdens de woordenwisseling werd hij mishandeld door de verdachten. De mishandeling bestond uit slaan en schoppen. De politie werd gealarmeerd die de verdachten in de omgeving kon oppakken.

Garderobemedewerkster mishandeld

GILZE - De politie heeft gisteravond een 16-jarig meisje uit Duiven aangehouden. Ze wordt verdacht van mishandeling. Het slachtoffer, een 20-jarige vrouw uit Gilze deed aangifte. Het meisje is ingesloten.

Het slachtoffer kreeg gisteravond in een uitgaansgelegenheid aan de Heuvel een woordenwisseling met de 16-jarige. Dit gebeurde tijdens het verrichten van werkzaamheden in de garderobe. De verdachte wilde twee jassen op laten hangen voor de prijs van één. Het slachtoffer was het daar niet mee eens. Tijdens het conflict duwde de verdachte het slachtoffer die daarbij ten val kwam. Ze liep daarbij een verwonding aan haar hoofd op en is voor behandeling overgebracht naar het Apmhiaziekenhuis Molengracht in Breda waar ze vannacht ter observatie opgenomen is.

Politie vordert rijbewijs in van dronken automobilist

WASPIK - De politie heeft gisteren het rijbewijs ingevorderd van een 26-jarige automobilist uit Sint Michielsgestel. Agenten controleerden hem rond 19.30 uur in de Hazelaarstraat. Hij verkeerde onder invloed van alcohol. Een ademtest op het bureau wees uit dat hij 715 ug/l aan alcohol in zijn bloed had. Tegen hem wordt proces verbaal opgemaakt.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 08-03-2011 14:56 | © Regio Midden en West Brabant |