Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Canadese ondernemers op handelsmissie in Almere en Amersfoort

World Trade Center Almere Area organiseert tweedaags programma

Almere, 7 maart 2011 - Een zestienkoppige zakendelegatie uit het Canadese Nova Scotia brengt op 8 en 9 maart a.s. een bezoek aan Almere en Amersfoort, op uitnodiging van het World Trade Center Almere Area (WTCAA).

De handelsmissie op 8 en 9 maart is mede tot stand gekomen door de goede contacten van het WTCAA met het World Trade Center in Halifax, de hoofdstad van Nova Scotia en met ruim 370.000 inwoners een belangrijk economisch centrum aan de oostkust van Canada.

Het WTCAA, gevestigd in Almere en Amersfoort, heeft internationaal zakendoen hoog op de agenda staan en organiseert vanuit haar International Business Network Program (IBNP) jaarlijks meerdere Nederlandse handelsmissies naar het buitenland en tevens internationale bezoeken naar de regio Gooi, Eem- en Flevoland.

De Canadese bedrijven die volgende week arriveren zijn afkomstig uit diverse sectoren: van agricultuur tot de fabricage van jachtschepen. Annemarie de Vries, directeur WTCAA: "Tijdens een intensief tweedaags programma, zullen de Canadezen onder meer regionale bedrijven bezoeken, informatieve presentaties bijwonen, proeven aan de Nederlandse cultuur en potentiële handelsmogelijkheden verkennen."

Op woensdagmiddag 9 maart a.s. is er voor leden van WTCAA's International Business Club die kennis willen maken met de Canadese ondernemers, een Meet & Greet netwerkborrel. Deze vindt plaats op de Creative Campus in Almere Buiten.

Voor meer informatie hierover of aanmelding: www.wtcaa.nl/nl/evenementen/agenda.php

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht