Politie Rotterdam Rijnmond

Misdrijf Toepad in Opsporing Verzocht

Datum publicatie: 08-03-2011 08:07

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt vanavond, dinsdag 8 maart, aandacht aan het misdrijf waarbij de 42-jarige Cuma Pinar uit Hoogvliet om het leven kwam. Een team van 20 rechercheurs onderzoekt dit misdrijf.

De politie heeft veel mensen gesproken, uitgebreid sporenonderzoek verricht en veel over het leven van Cuma in kaart gebracht. Daarnaast heeft de politie o.a. veel Turkse horecagelegenheden bezocht waar mogelijke bekenden van Cuma komen. Ook is er geflyerd en zijn er op diverse locaties in de regio stoepborden met getuigenoproepen geplaatst. In de media is een oproep geweest voor een onbekende vrouw waarmee Cuma het laatst was gezien.

Cuma werd zondagmiddag 5 december in een geleende Mercedes SL 500 onder de Van Brienenoordbrug aangetroffen. Hij was door vuurwapengeweld om het leven gekomen. Het slachtoffer is op zaterdag 4 december rond 22.00 uur voor het laatst gezien bij de Esso aan de 's Gravendijkwal. Hij sprak daar met een aantal bekenden. Op de camerabeelden is te zien dat naast hem in de auto een nog onbekende vrouw zat.

Het uitgebreide onderzoek van de afgelopen maanden heeft nog niet tot een arrestatie geleid. Ook de identiteit van de onbekende vrouw is nog niet bekend. In de uitzending van Opsporing Verzocht van vanavond zal hier aandacht worden besteed.