Gemeente Zwijndrecht

OCD Drechtsteden omnibus onderzoek

Uw mening telt!

image Wat vindt u van de bereikbaarheid van uw wijk? Of van de bereikbaarheid van voorzieningen in uw woonplaats? Hoe vindt u de gemeentelijke communicatie? En wat is uw oordeel over het gemeentebestuur?

Dit zijn enkele onderwerpen waarover de gemeenten in de Drechtsteden graag de mening willen weten van de inwoners. Daarom start het Onderzoekcentrum Drechtsteden in maart een onderzoek in alle gemeenten van de Drechtsteden.

Binnenkort krijgen zo'n duizend willekeurig gekozen inwoners per gemeente een brief van de burgemeester. Daarin nodigt hij hen uit om aan het onderzoek mee te werken. Het onderzoek bestaat uit een vragenlijst over verschillende onderwerpen.

Tevreden?

Naast de al genoemde onderwerpen kunnen de vragen onder andere gaan over de leefbaarheid en veiligheid in uw buurt, uw tevredenheid over voorzieningen in uw buurt en woonplaats en over uw bezoek aan en oordeel over de Dordtse Binnenstad.

Plannen

De gemeente gebruikt de resultaten van het onderzoek bij het maken van plannen en beleid. Op deze manier kunnen bewoners invloed hebben op het beleid voor hun woonplaats. Als u een uitnodigingsbrief krijgt, doet u dan mee?

Meer weten over het Onderzoekcentrum Drechtsteden en het onderzoek dat dit bureau uitvoert voor de Drechtstedengemeenten? Kijk op www.onderzoekcentrumdrechtsteden.nl.