Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

PvdA vrouwen vieren Internationale Vrouwendag

Op dinsdag 8 maart organiseren de PvdA vrouwen weer een bijeenkomst op internationale vrouwendag. Thema van dit jaar is 'cultuur'. De bijeenkomst vindt plaats tussen 16:30 en 19:00 uur in het Mondiaal Centrum Haarlem.

De afgelopen jaren hebben de PvdA vrouwen een aantal zeer succesvolle 'vrouwendagen' gevierd, met veel bijzondere gasten, zoals bijvoorbeeld oud burgemeester Elisabeth Schmitz. Het thema van dit jaar is 'cultuur', een onderwerp dat een heel brede invulling kent en daarom de aandacht verdient. Niet in de laatste plaats omdat de cultuur door bezuinigingen onder grote druk staat.

De PvdA viert vrouwendag 2011 in het Mondiaal Centrum Haarlem. Joyce Langenacker, fractievoorzitter van de PvdA Haarlem, zal de bijeenkomst inleiden. Speciale gast dit jaar is striptekenaar, schrijver en kunstenaar Gerrie Hondius. Zij maakte dit jaar haar prozadebuut met "Ik ontmoette een man".

Om 18.00 uur staat er een maaltijd voor ons klaar uit het multiculturele aanbod van het MCH. U bent van harte welkom om deze bijeenkomst incl. maaltijd bij te wonen. Uiteraard zijn niet alleen de PvdA vrouwen, maar ook de mannen welkom! Graag reserveren via onderstaand e-mailadres, zodat u zeker bent van een plek aan tafel.

Aanvang 16.30 (inloop)-19.00 uur

Mondiaal Centrum Haarlem

Lange Herenvest 122

Bijdrage voor de maaltijd incl. koffie/thee & drankje 10 euro.

Informatie en reserveren via skagie@upcmail.nl

*** EINDE PERSBERICHT ***