Ingezonden persbericht


Emerson Network Power introduceert Smart Solutions: geïntegreerde infrastructuur voor optimalisatie datacenterefficiëntie en -capaciteit

Nieuwe aanbiedingen zijn voordelig, interoperabel en controleerbaar

Breda,8 maart 2011 ­ Emerson Network Power, een bedrijf van Emerson (NYSE: EMR) en wereldwijd marktleider in het mogelijk maken van Business-Critical Continuity(TM), introduceert Smart Solutions. Dit is een portfolio van intelligente, geïntegreerde infrastructuursystemen voor datacenters. Deze Smart Solutions brengen toptechnologieën en best practices in de branche samen. Zodoende zijn de capaciteit, efficiëntie en beschikbaarheid kostenefficiënt te managen. Dit gebeurt via interoperabele systemen die geconfigureerd zijn om de implementatie te versnellen, aanpasbaar zijn aan veranderingen en kosten verlagen. Als onderdelen van de productreeks introduceert het bedrijf ook SmartRow(TM), SmartMod(TM) en SmartAisle(TM), die de ontwerpprincipes en toegevoegde waarde van alle Smart Solutions illustreren. Deze oplossingen zijn wereldwijd verkrijgbaar. Het moment van beschikbaarhei d zal per regio verschillen.

SmartRow is een unieke, standalone datacenterinfrastructuur die IT-apparatuur tot 20 kW ondersteunt in een afgesloten, multirackconfiguratie. De oplossing omvat geïntegreerde stroomvoorziening, koeling, infrastructuurbeheer en brandblussysteem. Door ruimtemodificaties te minimaliseren, die nodig zijn voor de ondersteuning van IT-apparatuur, kan de configuratie initiële investeringen met tien procent reduceren. De oplossing levert een besparing op tot dertig procent op de continue energiekosten.

SmartAisle_1.jpg
SmartMod is een intelligente, geïntegreerde infrastructuur in een behuizing die snel inzetbaar is. SmartMod is te gebruiken als aanvulling op bestaande datacentercapaciteit, als standalone datacenter op afstand of als disaster recovery-site. In tegenstelling tot andere samengevoegde systemen levert Emerson Network Power de SmartMod geconfigureerd voor een breed scala van capaciteitsbehoeften. Hierdoor ondersteunt de oplossing de meest voorkomende datacenterdichtheden zonder in te leveren op beschikbaarheid.

De SmartAisle-infrastructuur verhoogt de efficiëntie en biedt flexibiliteit via een rijgebaseerde infrastructuur voor nieuwe en bestaande datacenters. Door middel van een eenvoudig, modulair opgebouwd ontwerp zorgen de configuraties van SmartAisle ervoor dat IT-professionals minder apparatuurkosten hebben, het gebruik van de huidige infrastructuur kunnen optimaliseren, vastzittende capaciteit kunnen vrijmaken en het energieverbruik tot dertig procent verlagen.

"Bedrijven worstelen nog steeds met het vinden van de juiste balans tussen capaciteit, ruimtebenutting, beschikbaarheid en efficiëntie", zegt Stefano Mozzato, Marketing Director bij Liebert EMEA. "Het Smart Solutions-portfolio is ontworpen volgens de best practices voor datacenters en biedt Efficiency Without Compromise(TM) via kosteneffectieve stroomvoorziening, precision cooling en infrastructuurbeheer, wat organisaties helpt hun IT-doelstellingen te behalen, ongeacht omvang en complexiteit.”

Ondersteuning bij presales en configuratie van de Smart Solutions is beschikbaar via het netwerk van lokale datacenterexperts, -partners en -serviceprofessionals van Emerson Network Power.

Voor meer informatie over het Smart Solutions-portfolio, waaronder SmartRow, SmartMod en SmartAisle, en andere technologieën en diensten van Emerson Network Power: www.liebert.com.

####

Over Emerson Network Power

Emerson Network Power, een divisie van Emerson (NYSE: EMR), is wereldwijd marktleider op het vlak van Business-Critical Continuity(TM): van grid tot en met chips voor telecommunicatienetwerken, datacenters, gezondheidszorg en industrie. Emerson Network Power biedt innovatieve oplossingen en expertise op het gebied van AC- en DC-power, precisiekoelingssystemen, geïntegreerde computing en power, geïntegreerde racks en supplementen, powerswitching, beheer van infrastructuur en connectiviteit. Alle oplossingen worden wereldwijd ondersteund door Emerson Network Power-servicetechnici. De Liebert AC-, precisiekoelings- en monitoringproducten en -diensten van Emerson Network Power bieden efficiëntie zonder compromis (Efficiency Without Compromise(TM)). Klanten optimaliseren hiermee hun datacenterinfrastructuur, besparen zo kosten en realiseren een hoge beschikbaarheid. Voor meer informatie: www.Liebert.com, www.EmersonNetworkPower.com of www.Eu.EmersonNetworkPower.com.

Over Emerson

Emerson (NYSE: EMR), gevestigd in St. Louis (VS), is toonaangevend in het samenbrengen van technologie en engineering in innovatieve oplossingen voor klanten in industriële, commerciële en consumentenmarkten. Het bedrijf levert deze oplossingen vanuit diverse divisies als noodstroomvoorziening, procesbeheer, industriële automatisering, klimaattechnologie en 'appliance & tools'. De omzet in het fiscale jaar 2010 bedroeg 21 miljard dollar. Voor meer informatie bezoek www.Emerson.com.